poliuretan??

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

Nisam bio tamo od 91'! Pravo da ti kazem dosao bih, al' sam se previse zavuko u obaveze, zavrsavam camac, krenuo sam sad u sredjivanja splava na Savi, tako da tesko! 2 godine nisam bio na moru, a po svemu sudeci necu ni ove. Sto kaze onaj cupavi sa evrovizije - Danav je moje more! :))
Moze da se desi da dodjem na 3-4 dana do Bracha! Bobovisca luka! Tamo mi drugar ima kucu i uzeo je neku drvenu jedrilicu od 10 metara za smesne pare, pa treba malo da se zategne. Pa cu mozda sa njim da malo pomognem i malo da skvasim noge u slano! :D
Trt, mrt, zivot ili smrt!
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

PREOBRAZBA wrote:napravio sam mješanicu od lože 80%(kurilno olje)
Sta je kurilno ulje?
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Kurilno ulje ti je loživo ulje oliti pofarbana nafte koja je jeftinija od nafte (čitaj dizel-diesel) i crvenkaste je boje.Znam da znaš šta je samo ono,kužiš me.
A ti Nikola nemoj puno da utežeš tu jedrilicu jer nećeš imati posla drugu godinu.Å ala naravno.Čuj kako bilo da bilo,iskreno bi mi bilo drago da se vidimo i upoznamo i malo po Žurkovu da prošetamo i smočimo dupe a i prokomentiramo pokoje dupe.:cool:
Last edited by Strkic on 25 Jun 2009 18:27, edited 1 time in total.
Čovijek sniva a Bog realizira!
PREOBRAZBA
Majstor početnik

Post by PREOBRAZBA »

Pa to je loža-bar u Hrvatskoj ju tako zovu-stvarno nam treba rečnik. A što se tiče mora nisam još primijetio da je došlo ljeto, nismo se još kupali,juče je tek djeci završila škola.
Teorija brez prakse - ko voz brez akse!
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Ma kako ne kolega Preobrazba.Kupali smo se mi već čak je i moja manja ćerkica namočila svoju guzu u more i dopada joj se,samo je ovaj i nešto malo prošli tjedan zahladilo i malo je padalo kiše pa sada trenutno nije za kupanje ali za desetak dana da zagrije bit će super.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ah, nafta, stvarno mi nije palo na pamet (kuriti-loziti-paliti, sad je lako da se setim :))
Inace dizel i loz ulje su ista stvar samo se loz ulje farba (obicno u crveno) i ima manji porez sto i jeste razlog za farbanje, to jest ukoliko te uhvate da vozis auto na njega sleduje ti prijava za poreski prekrsaj.
Uz to dizel je malo cistiji (manje parafina i sumpora),a i dodaju mu po neki aditiv.
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

Å TRKIĆ wrote:Kurilno ulje ti je loživo ulje oliti pofarbana nafte koja je jeftinija od nafte (čitaj dizel-diesel) i crvenkaste je boje.Znam da znaš šta je samo ono,kužiš me.
A ti Nikola nemoj puno da utežeš tu jedrilicu jer nećeš imati posla drugu godinu.Å ala naravno.Čuj kako bilo da bilo,iskreno bi mi bilo drago da se vidimo i upoznamo i malo po Žurkovu da prošetamo i smočimo dupe a i prokomentiramo pokoje dupe.:cool:
Jbg Stkac, kazem ti i ja bih voleo, al' uopste nisam planirao u te krajeve... Ici cu do Braca i to jos ne znam kad, na 5-6 dana...ako si voljan da se spustis negde dole, mozemo da se organizujemo! :)
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Neznam točno kad ti planiraš ja sam odlučio da uzmem godišnji od 13.o7.-pa do 27.o7. i to moram da rezerviram za svoje cure jer vidim da im falim zbog posla (barem starijoj ćerkici) a za ženu se nesekiram njoj sam rekao ako joj fali neka nadoknadi.:lol:
Last edited by Strkic on 26 Jun 2009 13:09, edited 1 time in total.
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

Pa, verovatno sam i ja u to neko vreme, sredinom 07. dole! Ma, naravno, cerkice za ruke pa na plazu! :)
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

A znaškako kaže narod "ima u Boga dana" biće valjda prilike da se negdje nađemo.
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

Naravno!
Post Reply