odlucih napravit krevet u gore navedenim dimenzijama (svoj prvi do sad), pa prije nego sta ista pocnem evo nesto sam nacrtao, pa ako netko ima volje da pogleda i prokomentira.
Imam nekoliko konkretnih pitanja, a vezano uz ladice, koje sam mislio izvest po 2 sa svake strane. Ovo zelene boje su prednje strane ladica, pa me zanima pošto će one biti na gumene kotače, dali je dosta da je sa svih strana prednja strana ladice udaljena po 1 cm od konstrukcije kreveta i poda, ili je to previše, i dali bi se mogao javit problem zbog neravnog poda da ce ladica stajat na krivo, pošto neve imat vodilice vec gumete kotace, što mislite o tome?
Cijela konstrukcija kreveta bi trebala biti od iverala 3,8 cm, a ladice bi bile od 2,5 cm(prednja strana), tako kad bi se ladica zatvorila ona nebi bila u ravnini sa bočnom stranicom kreveta, a to mi se čini zgodno ako dođu nekakve ručke na ladicu da su malo unutra kako pri ustajanju sa kreveta nebi bile polomljene nogom.
Uzglavlje bi trebalo biti na metalnoj konstrukciji koja ce cinit 4 nosača savijena pod 30 stupnjeva, i na njih ce ici drceno uzglavlje 207,6 cm X 30 cm,
dali mislite da je to OK, ili bi bilo bolje podijelit uzglavlje tako da se sastoji od 2 komada npr. 207,6 cm x 15~20 cm sa 5-10 cm razmaka između?
Ako imate ikakav prijedlog, samo dajte prije nego naručim materijal pa bude kasno

metabo:
Dobro došao!
Malo sam ti preradio linkove. Koristi one koji su za forume (i malo ih preradi dodatno da preskočiš reklame)