Kupio sam preko internet prodaje kao fizičko lice.
Singer jesi li siguran za soft start?
Za soft start sam našao ovo na netu:
Soft startÂ
as the load and torque of the motor are temporarily reduced during start-up.
Čudan zvuk poteznog gera.
- Kole-Stolar
- Majstor majstora
https://www.youtube.com/watch?v=gFAmU7TIFsw
Neda mi ova tema mira, evo pogledaj video na 3:28 covek prikazuje kako sece njegov ger tj isti ovkav model.
Cini mi se da je prilikom ukljucivanja zvuk isti kao na tvom geru.
PS ako vec nemas mogucnosti otici do neke prodavnice ili boschovog servisa da proveris probaj bar telefonom da vidis, ipak si kupio novu masinu i nije u redu da kojim slucajem bude odmah neispravna
Neda mi ova tema mira, evo pogledaj video na 3:28 covek prikazuje kako sece njegov ger tj isti ovkav model.
Cini mi se da je prilikom ukljucivanja zvuk isti kao na tvom geru.
PS ako vec nemas mogucnosti otici do neke prodavnice ili boschovog servisa da proveris probaj bar telefonom da vidis, ipak si kupio novu masinu i nije u redu da kojim slucajem bude odmah neispravna

Sve je moguce, za nemoguce treba malo vise vremena !
Danas sam svratio u prodavnicu da probam te bosch gerove. Rekoh nedelja je pa ajd da ubijem vreme.
Tamo bilo tri komada GCM 800 SJ I tri komada GCM 8 SJL. Pretpostavljam da su ti modeli slicni ovom o ko me se raspravlja. Rezultat je interesantan. GCM 800 sj: od tri komada dva se cuju tako uzasno, dok jedan se ukljucuje normalno bez grebanja. GCM 8 sjl se ukljucuju normalno.
Prodavac normalno nije imao pojma da mi objasni sta se cuje dok mu ja nisam pomenuo soft start. Onda je rekao da naravno to se cuje. A taj treci sto se pali normalno je verovatno pokvaren po logici prodavca
Ps. Zamalo da kupim makitu LS 1019l. Na prvi poogled dobar ger.
Tamo bilo tri komada GCM 800 SJ I tri komada GCM 8 SJL. Pretpostavljam da su ti modeli slicni ovom o ko me se raspravlja. Rezultat je interesantan. GCM 800 sj: od tri komada dva se cuju tako uzasno, dok jedan se ukljucuje normalno bez grebanja. GCM 8 sjl se ukljucuju normalno.
Prodavac normalno nije imao pojma da mi objasni sta se cuje dok mu ja nisam pomenuo soft start. Onda je rekao da naravno to se cuje. A taj treci sto se pali normalno je verovatno pokvaren po logici prodavca
Ps. Zamalo da kupim makitu LS 1019l. Na prvi poogled dobar ger.
Last edited by daleko on 23 Sep 2018 23:39, edited 1 time in total.
- Bagrovinje
- Samostalni majstor
- kriviekser
- Pred-majstorsko zvanje