Pa ja sam pisao ovde po forumu da rucni elektricni i aku alat treba da bude sto laksi, a svi su potcenili te moje stavove i rasplamsa se diskusija u krivu stranu. Naravno da je tesko drzati i kontrolisati 6 kila u ruci. Za iste pare si mogao da kupis i RP1110, koja je 3,5 kila, ali tvoj rezon da ces imati univerzalnu za sve i da dobijes i futer 12mm je preovladao. Verovatno postoji neki razlog zasto ih prodaju po istoj ceni.BR wrote:Imam RP2300, 2300W, koja itekako moze da tera sve, radio sam sa njom svasta, i itekako osecam potrebu za RT0700. Svaki put kada treba da skinem nesto malo, na kraju projekta, preznojim se kao blesav, da ne pokvarim nesto sa teskom masinom.
Ali to je bolest svih amatera pocetnika, da se uhvate za najvecu i najjeftiniju masinu, a posle izvesnog perioda vidi da se je z... i ponovo kupuje, ali sada ono sto je prvog puta mislio da mu je skupo. Gledao sam kako se samo ljudi zalecu kod orbitalnih brusilica, uhvate se za black&decker, velika i jeftina. Ja je jednom malo probao kod jednog ortaka i za minut rada mi je utrnula cela ruka do uveta. A ja sa mojom radim ceo dan i ne utrne mi ni prst, ali sam znao sta treba kupiti. To su dve logike: onog bez iskustva i onog sa iskustvom.
Drugo, za rad svega i svacega treba sve i svasta od alata i zato je najbolje u startu se opredeliti za samo par proizvoda i za to nabaviti sve sto ti treba. U suprotnom, svastarenja ce te kostati debelo i nikada se neces kompletirati.