pomoc oko ugradnih elemenata
Postoje die vrste ugradnih frizidera.
Oni koji idu pod radnu plocu
Oni nazovimo normalne visine. E sad nek MI neko objasni nad kojim od to dva modela covek planira da ugradi rernu?
А da to izgleda lepo
Oni koji idu pod radnu plocu
Oni nazovimo normalne visine. E sad nek MI neko objasni nad kojim od to dva modela covek planira da ugradi rernu?
А da to izgleda lepo
Last edited by daleko on 03 Jan 2018 23:39, edited 1 time in total.
Sad Sam se bas pogubio. Uzmimo primer da rernu ugradjuje iznad malog frizidera predvidjenog za montazu u donje elemente... Kako ce to da ugradi a da izgleda normalno?sirina tih malih frizidera je 596 mm. I napravi element za njega I rernu
Last edited by daleko on 03 Jan 2018 23:49, edited 1 time in total.
- art of wood
- Vrhunski majstor
kad bi svako pricao sta je sve radio :smejanje:
toliko tehnike ubija ....laksi pristup svemu je ispostovati ono sto proizvodjac tehnike zahteva...(ne razbijati mozak) u suprotnom musteriji nece priznati garancuju ....vise se i ne trudim da imam koncept ,tehnika se menja iz dana u dan ima podgradni ,ugradni.....
ima i nizih ugradnih frizidera recimo Dimenzije: 85 x 54 x 54 cm
zoves distributera pa pitas da li sme ili ne sme rerna iznad njega......i resis problem ::navodnici:: sem ako ne pravis sebi ,onda dilema ostaje :smejanje:
toliko tehnike ubija ....laksi pristup svemu je ispostovati ono sto proizvodjac tehnike zahteva...(ne razbijati mozak) u suprotnom musteriji nece priznati garancuju ....vise se i ne trudim da imam koncept ,tehnika se menja iz dana u dan ima podgradni ,ugradni.....
ima i nizih ugradnih frizidera recimo Dimenzije: 85 x 54 x 54 cm
zoves distributera pa pitas da li sme ili ne sme rerna iznad njega......i resis problem ::navodnici:: sem ako ne pravis sebi ,onda dilema ostaje :smejanje:
Čekaj malo...daleko wrote:Da see umesam malo.nije pametno da se rerna ugradi iznad frizirera, vise MI deluje nenormalno zbog visine na kojoj ce biti rerna. Osim ako nije u pitanju frizider koji se ugradjuje ispod radne ploce. A tu je vec drugi problem jer se taj frizider ugradjuje bez korpusa (ko masina za sudove samo vrata). Tako da rezimiramo....
Da je to normalno I moguce italijani bi to odavno....
Eto toliko od mene
Ja sam kriv što nisam naglasio ali moja ideja je bila da ugradim frižider koji je visine da može da stane ispod radne ploče. Koliko sam video i za njega ima ugradnih mera na sajtovima proiozvođača frižidera pri čemu može da bude na nivou ispod radne ploče ali i nešto viši. Ukoliko je nešto višlje ili je sam frižider visine od oko 140 cm onda stvarno nema smisla da se rerna stavlja iznad takvog frižidera ali moje pitanje se odnosilo na frižider koji je visine da može da se smesti ispod radne ploče.
Ono što me buni je tvoja konstatacija da se taj frižider ugrađuje bez korpusa. Kako bez korpusa ukoliko hoću da sa prednje strane budu vrata od iverice tako da se ne vidi frižider, a da se frižider otvara zajedno sa tim vratima od iverice?
Bolje je živjeti čitav život kao milijunaš nego li sedam dana u bedi
Pa na vrata od frizidera pricvrstis frontu i to je to. Kao sto je napisano ni perilica za suđe nema korpus vec samo frontu koja se direktno na nju kacisaša wrote:Čekaj malo...daleko wrote:Da see umesam malo.nije pametno da se rerna ugradi iznad frizirera, vise MI deluje nenormalno zbog visine na kojoj ce biti rerna. Osim ako nije u pitanju frizider koji se ugradjuje ispod radne ploce. A tu je vec drugi problem jer se taj frizider ugradjuje bez korpusa (ko masina za sudove samo vrata). Tako da rezimiramo....
Da je to normalno I moguce italijani bi to odavno....
Eto toliko od mene
Ja sam kriv što nisam naglasio ali moja ideja je bila da ugradim frižider koji je visine da može da stane ispod radne ploče. Koliko sam video i za njega ima ugradnih mera na sajtovima proiozvođača frižidera pri čemu može da bude na nivou ispod radne ploče ali i nešto viši. Ukoliko je nešto višlje ili je sam frižider visine od oko 140 cm onda stvarno nema smisla da se rerna stavlja iznad takvog frižidera ali moje pitanje se odnosilo na frižider koji je visine da može da se smesti ispod radne ploče.
Ono što me buni je tvoja konstatacija da se taj frižider ugrađuje bez korpusa. Kako bez korpusa ukoliko hoću da sa prednje strane budu vrata od iverice tako da se ne vidi frižider, a da se frižider otvara zajedno sa tim vratima od iverice?
Ili kao sto art napisa....
Ugradjujes kako proizvodjac napisao i bas te briga
A vecina tih malih frizidera se ugradjuje bez korpusa kao masina za sudove ili masina za ves
Ugradjujes kako proizvodjac napisao i bas te briga
A vecina tih malih frizidera se ugradjuje bez korpusa kao masina za sudove ili masina za ves
Last edited by daleko on 04 Jan 2018 12:26, edited 1 time in total.
Ok. Skontao. To je varijanta ako se ugradni frižider postavlja u sredini između dva elementa tj. korpusa ali ako je na početku ili kraju onda je neophodan korpus. Kod mene je upravo ta varijanta. A pošto ima nacrt koji to detaljno objašnjava verovatno neću ništa da izmišljam.
Hvala u svakom slučaju na objašnjenju.
Pozz
Hvala u svakom slučaju na objašnjenju.
Pozz
Bolje je živjeti čitav život kao milijunaš nego li sedam dana u bedi