Šraf za glavu abrihtera
Re: Šraf
Ova žica stoji na dnu ležišta noža...zbog svoje elastičnosti gura nož ka napolju a prilikom montaže rukom ili podesnim predmetom se nož natisne na dole ka ležištu (suprotno dejstvu ove žice) i kada se natisne dovoljno šrafom se utvrdi na toj visini. Može bilo koja žica koja ima sličnu elastičnost...može i bez nje ali ćeš teže namestiti nož. Ja sam imao na jednom manjem abrihteru od 16 cm dve opruge kao iz metra ili budilnika dužine oko 4-5 cm koje su radile posao ove žice...Probaj i ti sa tim oprugama iz metra ili nekog starog budilnika.
- maricaiivica
- Moderator
Noževe šteluješ na magnete ili?
Našao čoveka koji pravi opruge..
Zanatska radionica
JINN PRODUKT Nova Pazova
Pa ako nekome zatreba, ima na netu, može lako da se nađe uz pomoć navigacije...
Ima svašta nešto od opruga, federa...
https://www.kupujemprodajem.com/industr ... s/42119135
Zanatska radionica
JINN PRODUKT Nova Pazova
Pa ako nekome zatreba, ima na netu, može lako da se nađe uz pomoć navigacije...
Ima svašta nešto od opruga, federa...
https://www.kupujemprodajem.com/industr ... s/42119135
Iskreno... verovatno bi rucka od Jupola koju sonus pomenu isto tako radila posao 
Deluje da je istog precnika.
Samo je odgovarajuce savijes, sto mozes i sam uz malo zanimacije sa stegom, cekicem i kljestima.
Ili to... ili kad kupis magnete, povadis ih sve, psoto one nemaju neku drugu svrhu, a ko sto sonus pomenu, treba da bude glava u blansu, to jest ista tezina na obe strane.

Deluje da je istog precnika.
Samo je odgovarajuce savijes, sto mozes i sam uz malo zanimacije sa stegom, cekicem i kljestima.
Ili to... ili kad kupis magnete, povadis ih sve, psoto one nemaju neku drugu svrhu, a ko sto sonus pomenu, treba da bude glava u blansu, to jest ista tezina na obe strane.
MBole, uz dužno poštovanje, mora nekada nešto i da se plati 
Šalim se, ali pitanje da li bih uspeo da savijem isto kao original.. Tako da bolje da uradi neko ko to zna, usput sam poručio ceo set, da imam zamenske, ako se pogube..
Šalim se, ali pitanje da li bih uspeo da savijem isto kao original.. Tako da bolje da uradi neko ko to zna, usput sam poručio ceo set, da imam zamenske, ako se pogube..