Neki moji radovi
Neki moji radovi
Evo i nekih mojih radova
WWW.DIsign.cjb.net
Nisam uploadao pojedinačne slike već mi se ovako čini zgodnije a koliko vidim i neki drugi su si napravili web site sa svojim radovima. Naravno od onog bivšeg linka dodao sam i ponešto novijih stvari.
WWW.DIsign.cjb.net
Nisam uploadao pojedinačne slike već mi se ovako čini zgodnije a koliko vidim i neki drugi su si napravili web site sa svojim radovima. Naravno od onog bivšeg linka dodao sam i ponešto novijih stvari.
Last edited by DIsign on 20 Oct 2009 10:17, edited 1 time in total.
- Legionar...
- Zarezivač olovaka
Kreneš od četvrtke približnih dimenzija kao i drška koju želiš da napraviš. E sada, imaš dva načina - jedan kompletno ručni rad, a drugi malo mašinski, malo ručno. Ručno obrađuješ rendom ivice i strane, i dovodiš ih na meru. A zatim na kraju išmirglaš.
Drugi način je da malo ivice obaraš frezerom, malo sečeš na cirkularu, ali ipak na kraju mora malo ručne obrade.
Za detaljno objašnjenje uzmi jednu dršku, gledaj je i prema njoj pravi novu.
Drugi način je da malo ivice obaraš frezerom, malo sečeš na cirkularu, ali ipak na kraju mora malo ručne obrade.
Za detaljno objašnjenje uzmi jednu dršku, gledaj je i prema njoj pravi novu.
- Legionar...
- Zarezivač olovaka
Za savijanje drveta imaš dva načina - savijanje pomoću pare, ili laminacija, odnosno lepljenje više tanjih daščica u jednu željenog oblika. Za više informacija, moraš da skineš fajl sa http://www.woodworkingonline.com/category/podcast/ , potraži bending wood, kao što sam i napisao u ovoj temi: viewtopic.php?id=93 .