Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Pozzz svima. Ovom prilikom vam šaljem slike info pulta za jedan novi salon. mene je zapala ta dužnost da ga osmislim. svaka kritika bi mi dobro došla, pa vas molim ako imate neki predlog slobodno pišite:)
Na unutarnji izgled pulta se nisam bazirao posebno. Njega planiram samo ispuniti policama. Više mi je bitan vanjski izgled, ono što mejoš zanima je: koji materijal za izradu je najbolji i najjednostavniji?
....."Istinski duševni mir proizilazi iz svjesnog prihvatanja najgoreg".....
što se tiče izgleda na slikama to je ok,samo sam ja mišljenja da umesto medijapana koristiš Cristalan.Mislim da sam i na ovom forumu i otvarao temu o tom materijalu,sve što te interesuje možeš pogledati na www.zomont.co.rs
koji se materijal koristi (mislim da je mdf ili hdf) i kako kako se savija za ovakve pultove,dali se samo srafi za podkonstrukciju ili kako vec,koje je debljine.hvala i pozdrav
mislim da bi trebalo da je mdf, nisam radio ali sam vide kod brata na trpezarijskom stolu koji je od drveta i ima jedan deo ispod stola koji sluzi kao maska od mdf. sa unutrasnje strne je zasecen na cirkularu na razdaljini od 3-5 cm i savijen je u elipsu. koriscen je mdf od 10mm. tolko od mene zemljak.
vladapvlvc wrote:što se tiče izgleda na slikama to je ok,samo sam ja mišljenja da umesto medijapana koristiš Cristalan.Mislim da sam i na ovom forumu i otvarao temu o tom materijalu,sve što te interesuje možeš pogledati na www.zomont.co.rs
Crustalan, kerrock ili rausolid. To su slični, gotovo identični materijali, koji bi bili idealni za izradu ovakvog šanka zbog svoje izdržljivosti i kvalitete. Jedina mana je visoka cijena.
vladapvlvc wrote:što se tiče izgleda na slikama to je ok,samo sam ja mišljenja da umesto medijapana koristiš Cristalan.Mislim da sam i na ovom forumu i otvarao temu o tom materijalu,sve što te interesuje možeš pogledati na www.zomont.co.rs
Crustalan, kerrock ili rausolid. To su slični, gotovo identični materijali, koji bi bili idealni za izradu ovakvog šanka zbog svoje izdržljivosti i kvalitete. Jedina mana je visoka cijena.
Da, upravu ste za cijenu. Glavni je pogledao slike i mislim da će doći neki arhitekta iz Srbije da to riješi. U svakom slučaju vama hvala na odgovorima. Ipak na kraju i meni je drago da se ne ganjam oko ovog pulta, iskreno bio sam se malo zabrinuo gdje da nađem prave majstore za izradu onoga što sam ja bio zamislio.
....."Istinski duševni mir proizilazi iz svjesnog prihvatanja najgoreg".....