Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
[/url]
uf malo se nesnalazim sa ovim kad se dodaje vise slika, pa je malo zbrkano , nadam se da se vidi. inace stolice sam pravio od jasena i termotretiranog jasena, farbao sam sa irkolin gold bojom. sugestije dobrodosle kako za stolice tako i za ostale radove
Last edited by godfather on 07 Jun 2015 19:33, edited 1 time in total.
Samo copy/paste svega i povedes racuna gde ti se nalazi kursor kada radis paste, to jest da je iza poslednjeg karaktera koji je trenutno ukucan u poruci.
Mada, koliko sam video, tebi je uletelo neko djubre, koje veze nema sa samim slikama. Neka kobasica koja ko zna odakle je stigla (a9d809ef34d750c43e775ad44625d6734868b7f5efb3b2ae07a032d339be3186)
Samo copy/paste svega i povedes racuna gde ti se nalazi kursor kada radis paste, to jest da je iza poslednjeg karaktera koji je trenutno ukucan u poruci.
Mada, koliko sam video, tebi je uletelo neko djubre, koje veze nema sa samim slikama. Neka kobasica koja ko zna odakle je stigla (a9d809ef34d750c43e775ad44625d6734868b7f5efb3b2ae07a032d339be3186)
uredu ona "kobasica" neznam ni sam koko se provukla. shvatio sam kako treba hvala na pomoći
krevetac sam pravio od termotretiranog jasena, samo su noge od čamovine, nestalo mi tvrdog drveta heh. farbao sam irkolin gold bojom a posto je nesto jasena bilo jako termotretirano a nesto manje plus ove camove noge pa je bas ispao šaren ali zanimljiv . mehanizam za podizanje i spustanje ogradice sem napravio sam.
i naravno on je najzadovoljniji, majstor tajin
Last edited by godfather on 08 Jun 2015 13:56, edited 1 time in total.
ovo je moj prvi krevet. pravio sam ga od letava za letvanje krova, spajanje sam izveo sa burence maticama i srafom sa čela nogu. inace napravio sam i šablončić za brzo i precizno obelezavanje rupa za postavljanje burence matica
Last edited by godfather on 08 Jun 2015 15:39, edited 1 time in total.