>stolic od tricavih 5,5 m<
Pozdrav braco1 Drago mi je da je i nas kraj prilicno zastupljen na forumu a i radovima mozemo biti ponosni Inace ja sam iz Modrana kod Janje i prvu priliku, kad budem u prolazu, iskoristit cu da navratim do tebe. Sto se tice stola velika je razlika u odnosu dimenzija pa je izgubio masivnost ali ima jos dole jedna vezna daska iz vise slojeva da bi dobio masivnost a izbjegao tezinu. Za ovaj tip garancija se daje za dvije pevaljke po 75 kg a broj rasklapanja je # neogranicen#jer su koristeni masinski vijci i metalni tiplovi. Sto se tice boje ako je nesto zahtjevno onda i osnova ide PU jer ima veci procenat suhe materije i bolje zapunjavanje a zavrsni obavezno PU 60-80% sjaja. Pozdrav i svim forumasima ostanite i dalje aktivni
:tummenupp: Važi zemo-pozdrav mojim Modrancima hehejoksim25 wrote:Pozdrav braco1 Drago mi je da je i nas kraj prilicno zastupljen na forumu a i radovima mozemo biti ponosni Inace ja sam iz Modrana kod Janje i prvu priliku, kad budem u prolazu, iskoristit cu da navratim do tebe. Sto se tice stola velika je razlika u odnosu dimenzija pa je izgubio masivnost ali ima jos dole jedna vezna daska iz vise slojeva da bi dobio masivnost a izbjegao tezinu. Za ovaj tip garancija se daje za dvije pevaljke po 75 kg a broj rasklapanja je # neogranicen#jer su koristeni masinski vijci i metalni tiplovi. Sto se tice boje ako je nesto zahtjevno onda i osnova ide PU jer ima veci procenat suhe materije i bolje zapunjavanje a zavrsni obavezno PU 60-80% sjaja. Pozdrav i svim forumasima ostanite i dalje aktivni