>stolic od tricavih 5,5 m<

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Post Reply
joksim25
Šegrt

>stolic od tricavih 5,5 m<

Post by joksim25 »

Image
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

golema slava pa treba tako.:tummenupp:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
heavy11
Samostalni majstor

Post by heavy11 »

Dobro sto nije musterija trazila iz jednog dela. :) Svaka cast
Nexent
Majstor

Post by Nexent »

Bogami Joksime,ako sam te u proslom pisanju malo pokudio ,za ovaj rad samo reci hvale!!!
Napisi malo o tome kako si uradio od cega sta i kako da cujemo ,jer,ipak je izazov i hrabrost prihvatiti ovakav posao.
Mozes i o ceni naravno.
braco1
Precizni šegrt

Post by braco1 »

Možda bi trebalo da budu masivnije nogare za ovoliku ploču?Lepo uradjeno ;) -koji materijali su korišteni-lak??
joksim25
Šegrt

Post by joksim25 »

Pozdrav braco1 Drago mi je da je i nas kraj prilicno zastupljen na forumu a i radovima mozemo biti ponosni Inace ja sam iz Modrana kod Janje i prvu priliku, kad budem u prolazu, iskoristit cu da navratim do tebe. Sto se tice stola velika je razlika u odnosu dimenzija pa je izgubio masivnost ali ima jos dole jedna vezna daska iz vise slojeva da bi dobio masivnost a izbjegao tezinu. Za ovaj tip garancija se daje za dvije pevaljke po 75 kg a broj rasklapanja je # neogranicen#jer su koristeni masinski vijci i metalni tiplovi. Sto se tice boje ako je nesto zahtjevno onda i osnova ide PU jer ima veci procenat suhe materije i bolje zapunjavanje a zavrsni obavezno PU 60-80% sjaja. Pozdrav i svim forumasima ostanite i dalje aktivni
braco1
Precizni šegrt

Post by braco1 »

joksim25 wrote:Pozdrav braco1 Drago mi je da je i nas kraj prilicno zastupljen na forumu a i radovima mozemo biti ponosni Inace ja sam iz Modrana kod Janje i prvu priliku, kad budem u prolazu, iskoristit cu da navratim do tebe. Sto se tice stola velika je razlika u odnosu dimenzija pa je izgubio masivnost ali ima jos dole jedna vezna daska iz vise slojeva da bi dobio masivnost a izbjegao tezinu. Za ovaj tip garancija se daje za dvije pevaljke po 75 kg a broj rasklapanja je # neogranicen#jer su koristeni masinski vijci i metalni tiplovi. Sto se tice boje ako je nesto zahtjevno onda i osnova ide PU jer ima veci procenat suhe materije i bolje zapunjavanje a zavrsni obavezno PU 60-80% sjaja. Pozdrav i svim forumasima ostanite i dalje aktivni
:tummenupp: Važi zemo-pozdrav mojim Modrancima hehe
Post Reply