Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Kućica Za Psa 120cm Dužine x 100cm Å irine i 135cm Visina obložena daskama ,gredice 8x5 konstrukcija 5-ica stiropor iznutra pa osb 1cm debljine unutra obložen krov blažujka 2cm ! Vrlo teška kućica :mario:
Mali raj sa psa. Ja sam isto morao da napravim slicnu za mog labradora. Velika dzukela bre. Stavio sam stirodur od 3cm sa strana kao i gore i dole. Hvala bogu da qsb ploce iznutra ne voli da zvace posto je camovu dasku posteno izgrizo.
Ma, najveci je problem da li ce pas hteti u kucicu! )) Evo, juce sam bio kod drugara koji drzi vulkanizersku radnju i pored je napravio box sa kucicom. Ima zenku rotvajlera koja nece ni u box, a u kucicu nije usla ni jednom (napravljena je pre vise od godinu dana). Pametna je, naucila sve, i secka se okolo...
To je bern alpski Singer imoga mesec ipo dana na čuvanju ,Taj mali neće moći za par meseci da se okrene u toj kućici biće mu preuska !! Divni psi svoje vrste !:)