Camovina

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Post Reply
Kinzo
Dodavač alata

Camovina

Post by Kinzo »

Image
kuhinjski sto 80 X 120 cm

Image
klupa 120 cm
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Lepo ali mogao si slikati bar malo dalje da se vidi komplet.
Pozdrav!
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
Kinzo
Dodavač alata

Post by Kinzo »

Ma nije to ni bitno. Sliku stola sam postavio za one sto preporucuju izbegavanje camovine. Ja sam ih napravio na hiljade i ovaj je samo jedan manji primerak sa modernijom linijom. Pozdrav tebi Runer i srecan rad.

Moderatori,
samo se vi igrajte banovanja za svaku rec. Ja sam dosao slucajno za neku informaciju u vezi Metabo alata o kojima toliko pricate, a nisam nista saznao. Saznao sam od beogradskih trgovaca da to polako nestaje sa naseg trzista.
Ali nema veze, pravi majstori znaju da su alati za terenski rad Hilti i Makita.

Toliko od banovanog cika Klempe.
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

ih sto ja nemam neku vlast !!!
a i stvarno je moderna ova klupica, ima toliko kelovanja (sara) da nisi mogao sve da ih postavis, narocito na sedistu od MDF-a
u svakom slucaju pozzzzzzz za tebe kolega
Bojan
Administrator
Administrator

Post by Bojan »

Kinzo wrote:Moderatori,
samo se vi igrajte banovanja za svaku rec. Ja sam dosao slucajno za neku informaciju u vezi Metabo alata o kojima toliko pricate, a nisam nista saznao. Toliko od banovanog cika Klempe.
Tebe niko nije banovao, samo si zbog predostrožnosti prebačen u "posmatrače", što možeš i sam da vidiš. Poslata ti je i privatna poruka, na koju nisi odgovorio. Za banovanje treba još malo da se potrudiš.

Izgleda da u zadnje vreme niko ne čita pravila prilikom registracije...
Post Reply