Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Å ta kaže naš kolega Tishler znaš da radiš komode i to jako dobro.Moje pohvale za sve radove.
Naime mene interesira par stvari: koje sve strojeve imaš - jer za ovo ti treba prava radiona a i strojevi
kako si radio fronte za one zakrivljene ladice
koje drvo je korišteno
koji premaz
i daj malo detalja oko izrdae i stepeništa jer mi je jako ljepo.
Nadam se da nisam prenaporan sa svojim pitanjima ali očekuj ih još i više sa ovakvim ljepim i zahtjevnim radovima.
Sto se tice premaza koristim dugine sadoline(iglavnom:hrast i palisander) koje brisem, preko dve ruke nitro osnovnog i zavrsni 60% poliuretana.Koristim uglavno hrast ali ponekad orah i tresnju
Na komodi od tresnje cafni je sperovan a ispuna je furnirana sperploca, a na hrastovoj kuhinji cafni je takodje sperovan, ali je ispuna spajana od uskih letvica i smirglano do besvesti
rushinbrain wrote:nije moj stil ali je sve vrhunski.
nemoj da se srdiš ali ti si stolar izvan svog vremena tvoja vrst stolarije,bolje rečeno tvoj način izražavanja po meni tek dolazi.Nemoj ovo shvatiti kao zlu kritiku već kao pohvalu.
Jučer nisam mogao da vidim slike kuhinja i ovih tvojih stolova pa sam ih sada uspio otvoriti i moram ti reći da sustvarno ljepi.Ali isto tako moram pohvaliti i rukotvorca onog umjetničkog djela,mislim stoljnjaka na onom tvom velikom stolu,jer je moja baka to nekada radila i znam koliko je to teško ali i ljepo,sve pohvale.
rushinbrain wrote:nije moj stil ali je sve vrhunski.
nemoj da se srdiš ali ti si stolar izvan svog vremena tvoja vrst stolarije,bolje rečeno tvoj način izražavanja po meni tek dolazi.Nemoj ovo shvatiti kao zlu kritiku već kao pohvalu.
ne srdim se uopce.ja pokusavam drzat korak s vremenom jer ovo sto radi shabi danas je jako malo trazeno
-bar na nasim predjelima
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene :D:D