Kao sto se vidi na slici prvi stepenik nije postavljen preko betona vec kao kutija koja moze da se lako i brzo demontira jer drugo krilo bocnih vrata nebi mogao dase otvori...Gazda se plasio da ce imati problema radi skucenog prostora da unosi stvari na sprat iako su stepenice dovoljno siroke ,pa ja promenio plan i trazio da i prvo polje ograde bude montazno demontazno da bi po potrebi mogao da ga skida...
Ogradu sam lakirao ispred radionice cetkom i to nekim grckim ,,lusolak,,sa razredjivacem namenjenim T350 za rad sa cetkom ...Ovaj lak sto se vidi na slici pripada parketarima koji su radili parket na spratu...
Lajsne sam naviko ovako da stavljam i ide relativno brzo jer nekolko santina na kraju gazista gde dolaze lajsne ostavljam ravno ne prelazim ukrasnim nozem...
Stepenice sam ja jos prosle godine postavio a drugi ih je lakiro nasa posla mislili su da ustede dvadesetak evra...lakirane su lakom na vodenoj bazi ali sada gazda razmislja da ih prelakira voli veci sjaj ,taj deo neka vidi sa parketarima ja sam moj deo zavrsio...
P.S. Kada sam montiro ogradu zamolio me da jos jednom prelakiram rukohvat i kugle zato tako sijaju jer je slikano odmah posle toga...