Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
A moje misljenje je da je sto 90x90 ali ispod ima potapajucu plocu ova se povlaci nazad a jos jedna izlazi 90x90 mi sad eksperimentisemo sa jedni slicnim stolom za seriju onda dobijete sto 180X90 idealno za male stanove u planu je do 1.5 da pustimo u proizvodnju i prodaju pa cu vam zakaciti sliku.
Sto se tice sanka uz bijelu kuhinju, sa druge strane je kuhnjski element koji je uzi od radne ploce.On je 1000, a ploca je 1400 mm. A za ovaj sto na drugoj slici, o njemu nemam pojma, nisam ga ja radio. Mislim da sam jos daleko od rada sa drvetom. Pozdrav,
U ovoj kuhinji je sve jasno i lepo sem parketa i pločica, što nije tvoje (pretpostavljam) maslo. Malo mi je nelogično da pločice pokrivaku samo 30-ak cm poda oko radne površine. Kad se otvore vrata od mašine za sudove ili rerne, parket je potencijalno direktno izložen kapljicama raznog sastava?!
Ado možeš li mi objasniti kako praviš one ftontove sa staklom?
Da li ideš na abs kant spolja i unutra, kako ubacuješ staklo, falc ili žljeb?
Inače sviđaju mi se tvoji radovi, samo napred.
Iskreno ne znam tacno kako se prave, ali sam vidjao na par stovarista (secam se Dipo-a i cini mi se u Artinvestu ili Agaciji, ali nisam siguran) da ih oni rade.
Znaci nikakva pamet. Das im mere i dobijes gotov front.