Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Klupe bi se mogle napraviti u svakoj opremljenijoj radionici i tu nema spora.Ono cime ti ja izrazavam svoje divljenje i postovanje je ideja, tj zamisao da se naprave bas takve neobicne raznolike klupe.To po meni zavredjuje paznju i pohvalu.
Svaka cast za ideju ,originalno nema sta!
fala..i dobar jutar..tako je reko sam vec jednom svi mogu naucit radit na stroju ali ideje nas razlikuju.
meni je najbitnije da je upotrebljivo,privlacno,dugotrajno,sto manje kerefeka koji upropaste dizajn.al jos mi se potkradaju sitne greske-ja ih sakrijem al opet idu mi na zivce uglavnom su tu radi manjka profesionalnih strojeva.
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene :D:D
Dopada mi se ,islo se na stari stil,sta mislis jel odgovara ovo platno ,mislim jesi li razmisljao o stofu a ne o ovakvom platnu jer mi malo deluje kao da nije od celine.Meni se ovaj rad jako dopada.
ljubisa o wrote:Dopada mi se ,islo se na stari stil,sta mislis jel odgovara ovo platno ,mislim jesi li razmisljao o stofu a ne o ovakvom platnu jer mi malo deluje kao da nije od celine.Meni se ovaj rad jako dopada.
nije platno to je koza al ne glatka ima laganu teksturu.
covjek ima cijeli stan u tom stilu pa je tako nesto trazio.
mozda na slici malo cudno izgleda tapiciranje ali jako je dobro tapicer napravio.
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene :D:D
Tada je to druga stvar ,ako je ovako kozu iztapacirao svaka cast,mislio sam platno,sa kozom to je mnogo dobro .
Svidja mi se stolarsko resene ,odlicno.