Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Sasa wrote:Obecao sam da cu pokazati kako ja radim spoj ploce za ugaone kuhinje i ugaone sudopere, pa evo parprimjera!
Ja i dalje ne uspevam da skontam odakle si "izmozgao" ovaj trougao iza sudopere ako nisi imao plocu siru od 60cm?
Vidim da je i leva i desna strana prvo usecena pod 45 za nekih par cm, pa onda ide spoj pod 90 stepeni. to mi je jasno i sasvim je OK kada je spoj takav da nema ovog elementa kome su vrata pod 45. Ali na njemu od prednje ivice ploce do ugla iza sudopere ima bar 80cm ako ne i vise???
Pa kad Sasa pravi mnogo fine spojeve, pa se ne vidi gde je to nastavio
Inace na filmicu nema te varijante posto ili imaju ovaj zid pozadi (vreme oko 6:27 na filmu) ili isto prave stepenicu (negde oko 8:34).
Profesore spojena je ploca iz dva dujela par santimetara paralelno sa dijegonalom! Spoj sam tu stavio jer je najveca duzina spoja(znam da je najduzi spoj tacno na dijagonali al mi se ne svidja) pa mi se cini da je najcvrsci!
Nije to dobro rjesenje sa stanovista cijene kostanja jer ovako za ugao treba 2.5m radne ploce, sledeci put cu probati da napravim taj dodatak u uglu od ploce koja otpada kad se otvori rupa za sudoperu!
runer wrote:Lepe igracke. Kad pocinjete da se igrate sa njima?
Masine su u ponedeljak kupljene i vec su u pogonu, sa slajfericom se vec igramo mada smo morali da lijepimo trake jer kod dobavljaca nismo nasli traku odgovarajuce duzine na stanju, a ceparica je ociscena, podmazana i sad malo isprobavamo nogucnosti i ucimo kako se steluje posto sa slicnim nismo imali iskustva!