Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Svaka cast na radovima.Reci mi malo detaljnije kako si uradio ovo stepeniste ?farbao dvostrano?lepio na beton?debljina mdf?lepo izgleda stvarno ,samo neznam kako ce se pokazati u exploataciji posle vise godina...
farbanje je potpuno zbog vlage ,mdf 30 mm gazišta ostalo18 mm.sve je smontirano i postavljeno sa pur pjenom,u dosadašnjem iskustvu nije bilo reklamacija,recimo ima stepeništa od prije tri godine
jujuju!!!
jel to neko trazio ili je stepeniste na poklon iz socijalnog?(tebe ne vredjam druze).
svasta sam se nagledao ali ovo jos ne!!!!
verovatno su to nove fore,a ja zaostao i nepratim trendove.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
singer wrote:svaka cast,tako lepi radovi a farbas napolju(ili ti nas malo muntas)aaaa?:P
ma zavisi od situacije sve se može al kad treba lakirat to me ubija u zatvorenom,na nos više ništa ne čujem,smrad miris ma ništa,i pluća su haos tako da kombinacija maska i napolje samo ako je moguće
izgleda da si ti pokupio od tvog majstora i tehniku zatvaranja vrata pa neces da nam kazes koje materijale koristis, sem poliuretani, lakovi... Ima mnogo poliuretana, lakova... Na onim prvim fotografijama sa sundjerom, se vide dve flase koje su razlicite, a na njima nista ne pise. Mozda i pise, ali sitnim slovima.
Singer nemoj da se cudis za gazista,letos drugar dosao iz Kanade i done gazista od MDF,skratis suzis po meri kako volis,i za mene nije to to ali on kaze to se tako tamo radi.Mislim da je rekao da su 18 dolara po komadu.
ja nez sta da kazem, pu temelj bijeli toniran zavisno od namjene šta imitiraš-za hrast žuto,wenge sivo,mahagonij violet itd vramenom se to izverzira i ušteli.znači ošmirglaš pa ponoviš isto s tim lagano šmirglaš drugi put,šaraš mažeš,pu lak bezbojni više puta isto toniran po potrebi zadnji sloj bezbojno zbog šmirglanja vodobrusnim i onda završni lak,dali pu parket ili auto do vas je.uostalom navali i probaj
evo još"farbanja" sto nisam ja farbo i neznam ovo kao mermer ima tu još varijanti .ovo gore je originalno pakovanje tinte košta oko 20 eura zavisno od boje varira i cijena
Last edited by shef on 09 Feb 2010 15:08, edited 1 time in total.
Vidi, ima dosta ljudi koji nisu bas "na ti" sa bojama, lakovima i slicnim.
Njima bi puno znacilo nesto tipa:
PU lak osnovni proizvodjaca tog i tog, tip (naziv konkretnog osnovnog) taj i taj
Toniram ga time i time (ni ja nemam pojma cime se tonira)
Onda ide bezbojni proizvodjaca tog i tog, tip taj i taj