frisko meso
- rushinbrain
- Majstor majstora
Evo reseno 
Ovi sa imageshacka su na stranici koja se otvori odmah nakon uploada izgleda ukinuli thumbnail opciju. Tu je samo full velicina (Forum code).
Mora da se ode na: my images, pa da se tamo klikne na malo "i" pored slike, i onda se dobije Thumbnail size - Forums
Inace, zadnje vreme uglavnom koristim postimage.org, jednostavniji je i prikazuje manje reklama.

Ovi sa imageshacka su na stranici koja se otvori odmah nakon uploada izgleda ukinuli thumbnail opciju. Tu je samo full velicina (Forum code).
Mora da se ode na: my images, pa da se tamo klikne na malo "i" pored slike, i onda se dobije Thumbnail size - Forums
Inace, zadnje vreme uglavnom koristim postimage.org, jednostavniji je i prikazuje manje reklama.
- rushinbrain
- Majstor majstora
ne stavljam bas iverala i mdf-a posto je sve to po meni normalan posao koji nije nista ekstra za pokazivat
ali ovaj stolic mi je zanimljiv za pokazat
zeni sam stan radio i htjela je iz casopisa neki stolic
-ja sam zadovoljan kako je ispao , s obzirom da sam imao slikicu 3x 3 cm
-isao sam to lijepit sa pur ljepilom a NISAM prije radio s njim i nisam znao da se toliko napuhuje
-koje sranje...a kad se uhvati za boju ne pusta,nisam htio brisat odma krpom jer sam mislio da je to ko pjena da ce usrat sve ako se razmrlja
-pa sam ga skido s dlijetom kad je mekano bilo dok se jos nije stvrdnuo
ova stakla sam prvo lijepio acetatnim bijelim silikonom jer se najmanje spoj vidio, ali je otpustao nije se za boju htio drzat pa sam drzace stavio.

Uploaded with ..us

Uploaded with ..us
ali ovaj stolic mi je zanimljiv za pokazat
zeni sam stan radio i htjela je iz casopisa neki stolic
-ja sam zadovoljan kako je ispao , s obzirom da sam imao slikicu 3x 3 cm
-isao sam to lijepit sa pur ljepilom a NISAM prije radio s njim i nisam znao da se toliko napuhuje
-koje sranje...a kad se uhvati za boju ne pusta,nisam htio brisat odma krpom jer sam mislio da je to ko pjena da ce usrat sve ako se razmrlja
-pa sam ga skido s dlijetom kad je mekano bilo dok se jos nije stvrdnuo
ova stakla sam prvo lijepio acetatnim bijelim silikonom jer se najmanje spoj vidio, ali je otpustao nije se za boju htio drzat pa sam drzace stavio.

Uploaded with ..us

Uploaded with ..us
Last edited by rushinbrain on 06 Dec 2012 11:56, edited 1 time in total.
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene
:D:D

- rushinbrain
- Majstor majstora