Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Dobar rad,klupe i stolice sa naslonom ovoga tipa meni su najudobnije...Ako nije tajna koja je cena kompleta...
P.S. Primetio sam da ti Sasa nije dao nijednu zamerku narocito za srafove kao meni...
I ovo ce da prodje.
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...
kako nije dao zamerku , da ja koristim plasticni sto i stolice a sto se tice garniture za cenu jos nisam napravio ali evo ti cene materijala 0,6m kubni camovine po 400 e to je 240 e , srafovi 15 e plus vodeni sandolin 40 e e ako hoces sa vodenim lakovima jos skuplje pa kazi koj aje realna cena za ovakvu garnituru pozdrav. :skool:
Pre par meseci sam radio dve stolice i sto po istom nacrtu kao Zvečanac i ti, stim da sam ja pravio ploču iz jednog dela i radio neki duborez. Za tu rabotu sam uzeo 200 evropskih novaca. Sad kad bih radio, radio bih ovako: 200 eura sto, 60 eura po stolici i 80 eura po klupi. To znači da bi garnitura sa stolom, dve klupe i dve stolice izašla 480 eura. Moje mišljenje je da to nije puno para za taj posao, ako neko misli da jeste onda neka se prihvati posla i sam uradi.
mareijal je cista camova daska bez cvora suva zato je 400 evra i ja se slazem sa zvecanac da bude 500 evra za jednu garnituru a ja sam dao cenu za vise garnitura po 430 evra i on kaze da je mnogo jer nemoze da zaradi na preprodaji 300 evra pa vidite koliko je obezvredjen nas RAD???????????????????? :pucko: :pucko: :pucko: