Ima jedno dobro secivo, al to ceka samo jos jedan detalj, da se dovrsi vec... khm... duze od godinu

Kad bude gotovo, pokazacu ga.
Vec godinu i duze isto tako hocu da pravim auroru za sebe. Nikako ja i Rista da se uklopimo, a obojica imamo po jedan flah 80CrV2 dobijen na poklon.
No... ovo je zanimacija... a i bolje se uciti na stvarima koje u svakom trenutku mozes da bacis
@momir
Snalazim se. Drpim po neku dasku od rodjaka sa sela (ovaj dud sam dobio od pase, grab kupim kao ogrevno rastruzem i susim, kad god neko od poznanika sece vocku eto me, ponesto dobijem od drugara...
@bumbus
Nije lako naci dobar, mali i polovan.
Ja sam ovaj kupio bas davno (negde 2000) drugar prodavao, ostao mu od tasta. Danas kad bih uzimao uzeo bi "za broj veci". Ne toliko sto mi je potrebno da radim vece komade, koliko je bas nezgodno raditi kada je sve ovako malecko.
Doradjivano je svasta na njemu (to smatraj normalnim kod svih kineza), a upravo zbog minijaturnih dimenzija, jako je tesko upakovati bilo sta.
Plus, kod nas je lako pronaci svasta od pribora za parave strugove po buvljacima, al ovde jednostavno ne mozes da to upakujes. Banalan primer, stalak za komparater uvek moras da se dovijas kako da smestis, posto malih baza (tipa 3X3cm) nema kod nas da se nadje