Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Dobra je ova ideja sa borovinom iz komada. Da li su ove poprecne letvice na stranicama ukras ili ono kao lastin rep da se ne koritavi? Jel si falcovao coskove ili imas samo onaj metalni okov?
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
nije iz komada rezana je na tri djela ali sam ponovo lijepio...nije falcano ima samo kekse za ravninu a mislim da ce ovi kutnici drzat imaju po 10ak rupa na svakoj strani.nije lastin rep preckice su ukras
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene :D:D
Ave. Kao i svaki put do sada, majstorski i umetnicki (retka kombinacija). Predlazem ti neko voskiranje za finish. A ako ti kutnici ne izdrze, nadam se da ce to biti sa pravim razlogom )
fala ljudi znaci ipak nije tako lose :D..stolartobe pa ja se trudim i krecem u tom smjeru da bude dobro dizajnirano i sa sto manje ili nista gresaka uradjeno.Koliko ja vidim na nasim prostorima dizajna u namjestaju ima nula posto i manje.stovise nagrdjujemo se ovim sto se tvornicki a i ne tvornicki izradjuje.nesto se dogadja kod nas "numenovci -koji su po meni daleko od rijeci dizajn i jos jedna ekipa nemogu se sad sjetit kako se zovu al pocinju radit sa slavonskim hrastom i ono sto sam vidio je solidno...tako da bi vise trebalo radit na dizajnu a manje pricat :D
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene :D:D
E momci, gledajuci ovaj krevet, mozda bih mogao da i ja onaj svoj skrpim i sa ovom gustinom letvica. ne bi pucalo sigurno :-), i konacno sam skontao kako bi ona sredisnja gredica isla na kant, to mi nikako nije bilo jasno.
Uz ovu malu posalicu, ovi radovi su me ostavili bez teksta, kao sto sam rekao jos na pocetku, nemam veze sa vasim poslom, ali ovo je stvarno extra, svaka cast masjtore.