Daklem, što bi rekao profesor

: ne vidim nikakav problem što je šporet u uglu, ne znam koliko sam ih montirao tako, a i u većini slučajeva instalacije su tu postavljene, a i logično je zbog prozora valjda, zato mušterije i nisu htele da ugrađuju aspirator jer imaju prirodnu ventilaciju ::neznam:: (ne vidi se prozor na slici, jbg, što bi slikao prozor :smejanje:)... U svakom slučaju odmakao sam ga lajsnom 4 cm, da bi mogao i gore da dobijem prostor za diht lajsnu... :stolt:
Zašto je toliko strašno i katastrofično ako je šporet u uglu, a u 90% slučajeva jeste, mislim zanima me razlog da i ja znam

?! Prskaće na pločice i na sredini i u uglu, bilo kakav problem sa elementom po pitanju stranica , ako nešto pokipi, što kaže sasasasa, pa se sjebu stranice

, desiće se i ako je na sredini i u uglu, tako da bi voleo da čujem zbog čega to tako ne bi trebalo da se radi

?
Ja bih iskreno voleo da čujem neki savet od kolega, kako sam na ovoj kuhinji od 216 cm sa 167 cm mogao to da uradim drugačije? A i da sam mogao, opet bih uradio ovako :smejanje::smejanje:
BILJEŽNIK, što se tiče ugradne žice, ja sam insistirao da bude tu postavljena, jer ako obratiš pažnju na jedan jedini donji front koji je širok 26 cm, domaćica bi morala da stoji na jednoj nozi kao flamingo dok ubacuje sudove u sudomašinu :smejanje:... Ovako je dobila skoro 45 cm prostora što je taman za njen vitak gabarit

, dok stoji između sudopere i sudomašine dok su spuštena vrata :prs:..
Ljudi srećni, ja naplatio :part: , proširujemo posao i tako :oskyldig:...