Od električara, dipl.policajca do hobi stolara :)
Na ovako sirokim vratima, iako su releativno niska, ne mogu da dodju samo dve sarke, tako da viska nije.
Jedino sto koliko se secam raspored treba da bude malo drugaciji, tj. da su u gornjoj zoni blize jedne drugima a u donjoj dalje (barem je tako na crtezima koje daje recimo FGV, nisam nesto razmatrao dal stvarno tako treba)
Jedino sto koliko se secam raspored treba da bude malo drugaciji, tj. da su u gornjoj zoni blize jedne drugima a u donjoj dalje (barem je tako na crtezima koje daje recimo FGV, nisam nesto razmatrao dal stvarno tako treba)
Donja vrata su 130*71, tako da mislim da je 5 šarki sasvim korektno , vrata iznad sa kosinom su 124*71, tu idu 4 šarke, a donja vrata sa kosinom su 128*100, tako da opet 5 šarki mislim da je korektno... Ja ne razumem to da se stavlja što manji broj šarki, da jedna košta reda 1000 rsd pa i da razumem, a dokle god je ova cena za šarke, ja ću da ih stavljam u ovolikom broju :part::part:
I mušterija je platila 40 dinara više, ni celo pivodaleko wrote:tu gde si stavio pet dovoljno je cetiri sa tim sto gornje dve stavis na rastojanje od 96mm. Glupi nemci su to davno izracunali...

A npr, istoj mušteriji sam radio ormar 140 širine, on je tražio da budu dvoja vrata gore i dole, isključivo samo za kačenje garderobe, vrata identičnih dimenzija, stavio sam po 4 šarke, ali nisam bio zadovoljan kako prilaze vrata, zatvarala su ali su imala malo lufta, kao da im je nedostajalo malo snage ili ti 5 šarka :stolt:, što sam uradio sada ovde sa stepeništem i zatvaraju extra :prs:

Last edited by -NIKOLA- on 25 Apr 2016 06:59, edited 1 time in total.
Ma salim se, na takve poslove je smesno, ali na namestaj za prosecan hotel od dvesta soba gde idu sarke ozbiljnije cene ispadne mnogo....
Jedan nas privatnik radio namestaj za nato. Na svakoj komodici mu inzinjeri njegovi ubacili dva obicna magneta koji uopste nisu potrebni...
Na kraju mu cena tih magneta izasla oko 5000 eura plus amortizacija masina plus radni sati.... Ma bilo mu bas super kad izracunao
Nikad nista viska ne ugradjuj, naviknes klijente pa posle trazejos
Jedan nas privatnik radio namestaj za nato. Na svakoj komodici mu inzinjeri njegovi ubacili dva obicna magneta koji uopste nisu potrebni...
Na kraju mu cena tih magneta izasla oko 5000 eura plus amortizacija masina plus radni sati.... Ma bilo mu bas super kad izracunao
Nikad nista viska ne ugradjuj, naviknes klijente pa posle trazejos
Ne druže, 20 rsd je komad, ali tamo imam dvoja vratadaleko wrote:Ne kapiram, musterija placa sarke 40 din komad? Onda je pet komada malo

Last edited by -NIKOLA- on 26 Apr 2016 07:13, edited 1 time in total.