Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Ima grass normalne (ravne, polukolenaste I kolenaste) sarke koje izgledaju kao klavir kad se zatvore vrata. razni materijali, hrom, bronza, nikl... koliko se secam serija nexis
A sta otvorili lkeu? Znaci zatvorice sve male koji se bave drvenarijom...
Last edited by daleko on 14 Jun 2017 22:44, edited 1 time in total.
Nece Ikea nikoga ugroziti.
Prvih godinu dana ce biti hajp, posle toga ce biti jos jedna Forma Ideale ili veliki salon jeftinijeg namestaja. I imace svoje kupce za koje su i namenjeni njihovi proizvodi.
A ono sto valja i kod njih kosta.
Da al objasni ti narodu da ikea nije dobra kad je vrh drzave najavljuje kao boga. Pricao sam sa ljudima ovde. Ikeu su najavljivali u fazonu dete vam studira u drugom gradu i treba mu privremeni namestaj..... A kako je najavljuju kod nas?
Ikea jeste privremeni namestaj, za godinu dana ce tenzija oko nje da splasne. Mogu da ne najavljuju kako oce ili stocic za par evra tako i izgleda.
Cika Dule rece jednu dobru neki dan..."gledao sam kod njih dobre stolice po 60€"
P.S. za te pare ima da biras iz polu-serijske proizvodnje i dve stolice.
Naseg stolara muci dizajn (a tu je Ikea jaka) ali ce i to da dodje kao prilagodjavanje trzistu.
Ikee se plasi forma ideale, posto je ona njima direktna konkurencija.
Onaj ko je kupovao pravljen namestaj, kupovace ga i dalje.
Ono sto se meni dopadalo kod ikee uopste nije namestaj, vec sitne drangulije. Naravno i tu treba probrati sta je napravljeno kako treba, a sta je samo dobar dizajn a izrada nikakva.
Mislim da sam ukupno kupio tri stvari u ikei.
Jednu fotelju od savijenih sperovanih letvi (koja nije bila jeftina). Dizajn star sigurno 30 i kusur godina.
Kutijicu za kljuceve koja se kaci na zid (obican sper, lep dizajn, a nema neke pameti, tj tesko ju je zeznuti)
Magnet za kuhinjske nozeve (koji je bas dobro uradjen).
daleko wrote:Da al objasni ti narodu da ikea nije dobra kad je vrh drzave najavljuje kao boga. Pricao sam sa ljudima ovde. Ikeu su najavljivali u fazonu dete vam studira u drugom gradu i treba mu privremeni namestaj..... A kako je najavljuju kod nas?
A sta smatras pod "vrh drzave"? ... i ti slusas tu demagogiju ? Pa oni nista ne rade ako ne mogu da se ogrebu za dobru kintu. Sto se mene tice, svidja mi se pravilo foruma da se ovde ne pominju.
A sto se tice Ikee, svako moze da baci svoj novac na sta hoce. Imaju oni u ponudi i dobar namestaj, ali ce ti za takve komade skinuti kozu s'ledja.
Daleko... te firme kojima bi Ikea bila konkurencija su odavno zatvorene
Male radionice, koje u sustini rade po narudzbini, mozda dozive kratak "udar", al mislim da jednostavno ne gadjaju istu kategoriju musterija.
ljudi mozete vi van politike,ali politika ne moze van vas....................
Ikea kao ikea,sve radi da zaradi,od izdavanja kombija da odvezete kupljeno(sto se meni svidelo),do prodaje na paletama,toliko puta postavljenim na vasem pravcu(koji je strogo dirigovan) kretanja da sam na kraju kupio plastičnu cetku za vc solju.........................