art of wood

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
art of wood
Vrhunski majstor

Post by art of wood »

sarke su klavir s plocicama steluju se nogicamam na elementima :D

verovatno bih dobro naplatio i ovde ali treba naci musterije ali ovde je ikea vrh i fensi :D
daleko
Vrhunski majstor

Post by daleko »

Ima grass normalne (ravne, polukolenaste I kolenaste) sarke koje izgledaju kao klavir kad se zatvore vrata. razni materijali, hrom, bronza, nikl... koliko se secam serija nexis
A sta otvorili lkeu? Znaci zatvorice sve male koji se bave drvenarijom...
Last edited by daleko on 14 Jun 2017 22:44, edited 1 time in total.
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

Nece Ikea nikoga ugroziti.
Prvih godinu dana ce biti hajp, posle toga ce biti jos jedna Forma Ideale ili veliki salon jeftinijeg namestaja. I imace svoje kupce za koje su i namenjeni njihovi proizvodi.
A ono sto valja i kod njih kosta.
art of wood
Vrhunski majstor

Post by art of wood »

otvara se valjda u oktobru ,ne smeta mi to ,vec kakao se to predstavlja u mediima ,imali smo bolje firme koje su sad u stecaju ili su nestale

stvarno nisam video te sarke a voleo bi da jesam jer ove su kostale 120 din kom a nisu nizasta
daleko
Vrhunski majstor

Post by daleko »

Da al objasni ti narodu da ikea nije dobra kad je vrh drzave najavljuje kao boga. Pricao sam sa ljudima ovde. Ikeu su najavljivali u fazonu dete vam studira u drugom gradu i treba mu privremeni namestaj..... A kako je najavljuju kod nas?
daleko
Vrhunski majstor

Post by daleko »

Image
Image
Image
Grass nexis slide 80 ili tako nesto, izbor I'm je ogroman
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

Ikea jeste privremeni namestaj, za godinu dana ce tenzija oko nje da splasne. Mogu da ne najavljuju kako oce ili stocic za par evra tako i izgleda.
Cika Dule rece jednu dobru neki dan..."gledao sam kod njih dobre stolice po 60€"
P.S. za te pare ima da biras iz polu-serijske proizvodnje i dve stolice.
Naseg stolara muci dizajn (a tu je Ikea jaka) ali ce i to da dodje kao prilagodjavanje trzistu.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ikee se plasi forma ideale, posto je ona njima direktna konkurencija.
Onaj ko je kupovao pravljen namestaj, kupovace ga i dalje.

Ono sto se meni dopadalo kod ikee uopste nije namestaj, vec sitne drangulije. Naravno i tu treba probrati sta je napravljeno kako treba, a sta je samo dobar dizajn a izrada nikakva.

Mislim da sam ukupno kupio tri stvari u ikei.
Jednu fotelju od savijenih sperovanih letvi (koja nije bila jeftina). Dizajn star sigurno 30 i kusur godina.
Kutijicu za kljuceve koja se kaci na zid (obican sper, lep dizajn, a nema neke pameti, tj tesko ju je zeznuti)
Magnet za kuhinjske nozeve (koji je bas dobro uradjen).
sasasasa
Velemajstor

Post by sasasasa »

Ja takvu fotelju kupio u Jysku. Samo je drvo ostalo. PS nemoj skidati štof, razočaraćeš se
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

daleko wrote:Da al objasni ti narodu da ikea nije dobra kad je vrh drzave najavljuje kao boga. Pricao sam sa ljudima ovde. Ikeu su najavljivali u fazonu dete vam studira u drugom gradu i treba mu privremeni namestaj..... A kako je najavljuju kod nas?
A sta smatras pod "vrh drzave"? ... i ti slusas tu demagogiju ? Pa oni nista ne rade ako ne mogu da se ogrebu za dobru kintu. Sto se mene tice, svidja mi se pravilo foruma da se ovde ne pominju.
A sto se tice Ikee, svako moze da baci svoj novac na sta hoce. Imaju oni u ponudi i dobar namestaj, ali ce ti za takve komade skinuti kozu s'ledja.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Sasa, ovo je dosta solidno napravljeno, imam je vec jedno 15 godina, skidan je stof, pran... ne secam se vise sta bese unutra.

Politika se zaustavlja ovde, da ne bi radila brenta.
daleko
Vrhunski majstor

Post by daleko »

Ma briga me za politiku, prosto niko ne vidi da ce ikea zatvoriti dosta firmi.

Mada.... Nije lose u njihovim prodavnicama,. Mozes raditi sta hoces
daleko
Vrhunski majstor

Post by daleko »

Nego da ne otvaranje temu novu, jel ima neko sliku nekog totalno cudnog nenormalnog kreveta?
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Daleko... te firme kojima bi Ikea bila konkurencija su odavno zatvorene :(
Male radionice, koje u sustini rade po narudzbini, mozda dozive kratak "udar", al mislim da jednostavno ne gadjaju istu kategoriju musterija.
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

ljudi mozete vi van politike,ali politika ne moze van vas....................
Ikea kao ikea,sve radi da zaradi,od izdavanja kombija da odvezete kupljeno(sto se meni svidelo),do prodaje na paletama,toliko puta postavljenim na vasem pravcu(koji je strogo dirigovan) kretanja da sam na kraju kupio plastičnu cetku za vc solju.........................
Post Reply