art of wood
- art of wood
- Vrhunski majstor
gledao sam ima slicnu cini mi se da se zove medaljon , ima drugaciji naslon
uglavnom je tesko dobiti ne farbanu i ne istapaciranu stolicu od bilo koga , probao sam ranije na vise mesta
svaka musterija koja radi namestaj po meri hoce da ostavi neki svoj pecat na namestaju ne zalim se zbog toga ako dobro nalatis svoj rad ,samo sam hteo da kazem da je komplikovano napraviti jednu ovakvu stolicu na vertikalnom frezeru iz ruke sa sablonima
uglavnom je tesko dobiti ne farbanu i ne istapaciranu stolicu od bilo koga , probao sam ranije na vise mesta
svaka musterija koja radi namestaj po meri hoce da ostavi neki svoj pecat na namestaju ne zalim se zbog toga ako dobro nalatis svoj rad ,samo sam hteo da kazem da je komplikovano napraviti jednu ovakvu stolicu na vertikalnom frezeru iz ruke sa sablonima
Last edited by art of wood on 28 May 2017 23:54, edited 1 time in total.
- art of wood
- Vrhunski majstor
- art of wood
- Vrhunski majstor
- art of wood
- Vrhunski majstor
- maricaiivica
- Moderator
- art of wood
- Vrhunski majstor
- art of wood
- Vrhunski majstor
jbg dobijes priliku da uradis kuhinju s drvenim ramom sto je za mene :prsgore: ali moras da okrenes frontove na nalicje ,stavis sarke koje ti se ne svidjaju (jos i da ih farbas ) patiniras bukvu sto bas i ne ide .... sad mi i lici ali dok sam je pravio ..... :ironisk:
nemas uvek srece da pravis ono sto ti se svidja
na vitrinu u donjem delu je montiran ram s vratima nista vise .tu je i stojala pre montiranja kuhinje
nemas uvek srece da pravis ono sto ti se svidja
na vitrinu u donjem delu je montiran ram s vratima nista vise .tu je i stojala pre montiranja kuhinje