Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Postmenopausal je iz tri dela, a po pitanju ograde ne zurimo. Ionako stan se koristi jednom godisnje. Da beton bio najveci posao jer je veza samo na vrhu I u nizu. Zidovi su od knaufa. Malo su strme al nije bilo vise mesta.
Stepenice su :tummenupp: .Jedna primjedba u vezi podesta ili postamenta ako se tako kaže,na slici mi djeluje kao da nije napušteno par cm preko betona kao stepenice.Ako sam u krivu izvinjavam se.
daleko wrote:... Ionako stan se koristi jednom godisnje. Da beton bio najveci posao jer je veza samo na vrhu I u nizu. Zidovi su od knaufa. Malo su strme al nije bilo vise mesta.
Pa i vidi se po slikama da je narucilac neko ko ima dosta para pa je hteo nesto posebno, mada se meni ne uklapa u kuhinji mermer do plafona i uopste je ceo ambijent nekako hladan po izgledu i dizajnu. A inace, sudeci po slikama, sve je odradjeno pedantno.
Kuhinja je iz drugog stana. inace juce sam uzimao mere za namestaj u stanu od 300 kvadrata gde su svi zidovi od oniksa, pod isto od oniksa sa podsvetlom ispod. U pocetku nisam verovao svojim ocima