Moji pocetnicki radovi
- maricaiivica
- Moderator
- winston1989
- Samostalni majstor
Evo slike, nikako da stignem:

Neonsko mi je svetlo u radionici, nikako da fotografija bude kako treba, sad gledam ovu sliku i nije to to, uzivo je tamnije i ljubicastije.
Isao danas po materijal za noge, poneo komad ovoga, covek mi rece 99% da je orah, al kao nije pareni vec obican. Sta ja znam, meni ne deluje na orah.

Neonsko mi je svetlo u radionici, nikako da fotografija bude kako treba, sad gledam ovu sliku i nije to to, uzivo je tamnije i ljubicastije.
Isao danas po materijal za noge, poneo komad ovoga, covek mi rece 99% da je orah, al kao nije pareni vec obican. Sta ja znam, meni ne deluje na orah.
Last edited by winston1989 on 21 May 2018 20:39, edited 1 time in total.
Pre dvadesetak godina mom ćaletu donese neki prijatelj , zanatlija nekoliko desetina dasaka i kaže evo ti sve ovo, radi šta `oćeš sa njima. On dobio za neki dug i rekli mu da je to "kanadski orah" šta god to bilo. Potpuno su isto izgledale kao to tvoje kad smo ih provukli preko abrihtera. Deo smo iskoristili za ogradu na terasi na južnoj strani kuće, Sunce ih "pojelo" otkad je otac umro pre 8 godina pa se niko nije ni penjao na tu terasu ni lakirao tu ogradu. Ona jedna koja mi još stoji na tavanu zaštićena od sunca izgleda i dalje isto kao i pre 20 godina, samo malo potamnela.
Tesko, pogledaj strukturu brestamaricaiivica wrote:Brest je dosta svetliji, tako bi izgledao termo tretirani.
Meni mnogo lici na americki orah, a po tonu bi mogao biti i neki palisander
Edit: sada sam procitao winston-ov edit o boji na prvoj slici pa ovo sto sam napisao pada u vodu.
Moze biti da je brest
shorturl.at/iAG78
Brest nema neujednacenu boju i lici delimicno na kesten i jasen.
U italiji sam, pa kuckam na telefonu i ne ide mi kao na PC...
http://shorturl.com/stykp
http://shorturl.com/stykp
- winston1989
- Samostalni majstor