Bar si siguran da ga žena neće baciti na tebe kad dođeš doma vesel i pod utjecajem povećih količina piva.Å ala mala naravno radovi su ti fenomenalni i jako mi se sviđa tvoj stil rada jer nije onako uobičajeno i svakidašnje već unikatno i po mom skromnom mošljenju može proći i kao umjetnost jer se ovakve stvari neviđaju svugdje.Još jednom pohvale i nadalje uspješnost u radu.rushinbrain wrote:e sad je nebi bio ja da nevolim kritizirat.ali mana jedina je sad tezina.ima sigurno dobrih 40 kila odoka mozda 35
frisko meso
Last edited by Strkic on 21 May 2009 13:04, edited 1 time in total.
Čovijek sniva a Bog realizira!
- rushinbrain
- Majstor majstora
hvala decki...kolko tezina igra ulogu kod kupaca neznam??!!
da nex sto dulje radis na nekom projektu vise puta isto em si bolji em ti padnu kojekakve ideje za poboljsanje
:D jos koju godinu i mikrovalku cu ugradit u nju 
ubiti nisam reko probat cu odozada napravit nosac novina i casopisa koji se samo okaci na ovaj falc s prednje strane.onako kao u raznostranican trokut ako kuzite
da nex sto dulje radis na nekom projektu vise puta isto em si bolji em ti padnu kojekakve ideje za poboljsanje

ubiti nisam reko probat cu odozada napravit nosac novina i casopisa koji se samo okaci na ovaj falc s prednje strane.onako kao u raznostranican trokut ako kuzite
Last edited by rushinbrain on 21 May 2009 16:11, edited 1 time in total.
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene
:D:D

- rushinbrain
- Majstor majstora
mora da je radjeno "po meri"MadVlad wrote:Evo jedan prijedlog da razgraničiš koji je stolac za nju, a koji za njegarushinbrain wrote:em ti padnu kojekakve ideje za poboljsanje
http://weburbanist.com/wp-content/uploa ... jewels.jpg

- rushinbrain
- Majstor majstora
- rushinbrain
- Majstor majstora
- rushinbrain
- Majstor majstora
treca verzija stolice ili nogu
http://img197...us/gal.php?g=56279771.jpg
nesto se s imageshackom desilo nema vise thumnaila?
------------
Metabo:
Malo su izmenjali, ali i dalje ima...
Npr.

http://img197...us/gal.php?g=56279771.jpg
nesto se s imageshackom desilo nema vise thumnaila?
------------
Metabo:
Malo su izmenjali, ali i dalje ima...
Npr.

Last edited by metabo on 04 Jun 2009 23:04, edited 1 time in total.

- rushinbrain
- Majstor majstora
iza crte?metabo wrote:Meni se ovo najviše sviđa. Razmisli malo i o varijanti da bude za ljuljanje.
Da nisi "iza crte" poručio bih ti jednu ovakvu.
pa razmisljao sam o tome da bude jedna za ljuljanje al treba smislit kako ce izgledat.
di si taj thumb nasao ja sam vidio samo link i jos nesto sa desne strane

crta=granica=carina=troškovi i maltretiranjeza crte?
Pa tu sa desne strane, u donjem delu (Embed this image) je link za forum (ne Alt!). (iskopraj i pastuj ga negde da vidiš kakav je)di si taj thumb nasao ja sam vidio samo link i jos nesto sa desne strane
Taj sam link još malo "uradio" i dobio sam ono što sam prilepio na tvoju poruku.
(Tome služe admini, pored ostalog

Tema za razmišljanje... Stvarno mislim da bi bila super!pa razmisljao sam o tome da bude jedna za ljuljanje al treba smislit kako ce izgledat.