dunđeraj uglavnom od mdf-a
Ako mislis na ove: 
Hoce ne sekiraj se
Na slici, zbog odsjaja, izgledaju malo tanje nego sto stvarno jesu, ali nogice su sasvim solidne, kompletno od metala. Ja imam slicne i to dosta vise (cini mi se da su 15cm), i evo lepo "nista ne rade" i stoje vec 4 godine.
Pored toga, nogice su opterecene iskljucivo na pritisak odozgo, posto je kuhinja "utegnuta" izmedju dva zida, a ne pritisak to moze da izdrzi ogromnu silu. Sigurno ce pre puci pod donjeg elementa nego sto ce nogica imati problema.

Hoce ne sekiraj se

Na slici, zbog odsjaja, izgledaju malo tanje nego sto stvarno jesu, ali nogice su sasvim solidne, kompletno od metala. Ja imam slicne i to dosta vise (cini mi se da su 15cm), i evo lepo "nista ne rade" i stoje vec 4 godine.
Pored toga, nogice su opterecene iskljucivo na pritisak odozgo, posto je kuhinja "utegnuta" izmedju dva zida, a ne pritisak to moze da izdrzi ogromnu silu. Sigurno ce pre puci pod donjeg elementa nego sto ce nogica imati problema.
Aha, pa koliko vidim stedelo se na materijalu
to jest koristila se po jedna nogica na dva elementa, osnosno na svaku nogicu (sem krajnjih naravno) se oslanjaju po dva boka.
Mislim da to ne pravi nikakav problem sto se tice izdrzljivosti same kuhinje, ali je verovatno bilo prilicna muka da se montira.

Mislim da to ne pravi nikakav problem sto se tice izdrzljivosti same kuhinje, ali je verovatno bilo prilicna muka da se montira.
znaš kako je komšija, kad dođe mušterija onda više nisi samo stolar. to su mogli ovi koi rade po gigantima kao "krivaja" "simpo" itd. dakle kad dođe mušterija prvo si trgovac ( lafac) a ujedno i psiholog jer mora da utičeš tako da na osnovu procjene imovnog stanja uvijek prodaš recimo kuhinju od 550 eurića iako znaš da je pošao da kupi kuhonju do 500 eura i da ga ubijediš da je dobio 50 % popust,pa onda moraš bit projektant,pa maher kako da prođeš što jeftinije na materijalu......pa tek onda majstorluci da ne pričam o naplati itd a nogice mogu da drže i mene itebe i još deset nas da se popne ,sve ostalo je vizuelni efekt....pozdrav
Jezik kosti nema, ali kosti lomi
Zašto bi bilo neka velika muka...nogica učvršćena za jedan element, dugi jednostavno osloniš do njega...kad sve elemente spojiš skupa sa kutnim nastavkom za bušilicu dodatno učvrstiš nogice za ovaj drugi element.ništa strašno samo trebaš imati odgovarajući alat.mbole wrote:Ono sto je zanimljivo, meni ovako lepse deluje, nego kada su po dve nogice jedna do druge, samo verujem da je ozbiljna muka montirati.
Da kada je u pitanju prednja nogica. Sta cemo sa onom pozadi? Ili mislis da prvo sve spojis, pa onda gurnes do zida (al tu ima preskakanja i akrobatiketomislavm wrote:Zašto bi bilo neka velika muka...nogica učvršćena za jedan element, dugi jednostavno osloniš do njega...kad sve elemente spojiš skupa sa kutnim nastavkom za bušilicu dodatno učvrstiš nogice za ovaj drugi element.ništa strašno samo trebaš imati odgovarajući alat.mbole wrote:Ono sto je zanimljivo, meni ovako lepse deluje, nego kada su po dve nogice jedna do druge, samo verujem da je ozbiljna muka montirati.

A i oslanjanje elementa na pola nogice dok ga namestas je prilicno zaguljeno.