Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
ta stolica bacovana nitro?
dobio si belilo na spojevima gde je vise naneseno?
jel to stolica na SCM si 16?
komora za farbanje sa kanalom za odvod?
jeste sa vodenom zavesom i nad pritiskom sam uradio
a bajcovana je nitro i ovo je samo osnovni nitro zato je i pobelela posle kad predjem pu razredjivac pa brusim izgubi se
a nerazumem ovo ,, jel to stolica na SCM si 16,,
evo i jedne davno radjene kuhinje doduse malo neobicne posto kuca nigde nema prav ugao cela je radjena u polukrugu
kuhinja je inace radjena od mdf-a lakirana u sjaju ploca kuhinje je radjena od livenog mermera ona stakla u uglu sam narucivao po narudzbini da mi izliju po sablonu
Nexent wrote:Kako si izveo ova polukruzna vrata u uglu.Smelo i uspesno.!
napravljen je drveni kalup pa je slepljivano od tankog mdf-a i stezano stegacima dok je lepljeno
ako hoces mogu bas detaljno da ti opisem ako te interesuje a mogu i da potrazim kalup da ga slikam da ti posaljem
Jasno mi je 100 posto sta pricas,nego je to isuvise dugo trajalo ,lepljenje i stezanje,pa opet pa opet.Ali na kraju je super ispalo.
Mora se priznati da je zahtev izgleda polukruzne kuhinje nesvakidasnji.Vetovatno si dobro sabrao pre pogodbe.
Svaka cast,od mene velika pohvala.