stolice

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

brate ma pusti karte, kazi nesto za stolice inace 'ce zatvore temu
odnosno mislim da su prva liga - taj fazon rada je poprilicno stabilan i trajan - zar ne!
tishler
Moderator
Moderator

Post by tishler »

s obzirom da je musterija zadovoljna ,ja sam prezadovaljan ...za stabilnost stolice sam se potrudio a za trajnost ..vidjecemo, radio sam od oraha pa malo bajca u wenge i na kraju pu mat lak

prva je stolica pa sam se poprilicno i namucio ..kakva je takva mislim da ih necu vise radit ovo je bio sam jedan onako "izazov" da vidimm ogu li ja to uradit :)

a stvarno sam pozelio "bele" i inace volim da igram u parovima a samo su tri stolice uradjene pa ne bi moglo u parovima ;)
…oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs

www.stolarskaradionica.com
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

tishler wrote:a stvarno sam pozelio "bele" i inace volim da igram u parovima a samo su tri stolice uradjene pa ne bi moglo u parovima ;)
hehe pa onaj ko najlosije igra nek stoji!!!:D
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

singer wrote:
tishler wrote:a stvarno sam pozelio "bele" i inace volim da igram u parovima a samo su tri stolice uradjene pa ne bi moglo u parovima ;)
hehe pa onaj ko najlosije igra nek stoji!!!:D
Jedan uvek sedi na gajbi ! I dodaj naravno hladno piće :D:D:D
Dva put zine , a tri put slaže
Post Reply