Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
:Pevo nesto novijeg rada.radio sam boltu na zidu pa mi to sve skupa nekako prazno izgledalo pa reko sta nebi to obuko u drvo sad je jos prirodne boje bez bajca i laka a poslije bi to ofarbao u bijelo i poslije presao malo smirglom po rubovima da izgleda malo pohabano i staro...
unutrasnja strana:
vanjska strana s hodnika,malo losija al dobro za prvi put
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene :D:D
dva narezana medijapana slijepio...i poslije furnir na to...iako ljepljenje kucna radinost:))) nije bas fantasticno ispao al za prvi put super.ima tu i tam koji otok zraka al skoro nevidljivo
Ave. Sjajno ti je ovo sve ispalo. Meni se najvise od svega dopada to sto si uspeo da sve izgleda maksimalno ne-konfekcijski tj. unikatno. Mislim da takve stvari covek ne uci vec ih ima u sebi pa ih izbaci kad treba. Respect.
ma maloofa sam spomenuo cisto radi ulja i voska ja sam miljama iza njega..ali ta zaobljena forma kod njega mi se svidja...upisi sam maloof u google i eto ga