u tome si u pravu sve je manje ljudi koji imaju kući ovakav neki stol ili ovakav komad kuhinje sve su neke jednostavne linije ravne i tako to ali ja sam još uvijek zaljubljenik u ovaj starinski štih nazovimo ga takorushinbrain wrote:ne srdim se uopce.ja pokusavam drzat korak s vremenom jer ovo sto radi shabi danas je jako malo trazeno
-bar na nasim predjelima
Neki moji radovi (SHABI)
Čovijek sniva a Bog realizira!
- rushinbrain
- Majstor majstora
-pa da starije generacije jos to vole jer ipak je to zauzimalo dobar dio njihova zivota,sad se trazi kao i u kuhinjama modernije,minimalnije,sa sto manje sara i rezbarija.Å trkić wrote:u tome si u pravu sve je manje ljudi koji imaju kući ovakav neki stol ili ovakav komad kuhinje sve su neke jednostavne linije ravne i tako to ali ja sam još uvijek zaljubljenik u ovaj starinski štih nazovimo ga takorushinbrain wrote:ne srdim se uopce.ja pokusavam drzat korak s vremenom jer ovo sto radi shabi danas je jako malo trazeno
-bar na nasim predjelima
-isto kao sto je prije nego je taj stil dosao bio neki drugi recimo 50te
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene
:D:D

- rushinbrain
- Majstor majstora
ali da se razumijemo onaj ko ima slicnu ili istu kuhinju i nakon 30-40 godina frontama nije nista
dok se elementi truljave.
tako da ja sam pobornik drveta i drvo nikad ne izlazi iz mode kolko god on mjenjao oblik izrade,uvijek je topli i domaci nesto s cim se mozemo povezat
-uvijek cu radje drvo izabrat od plastike i sl

tako da ja sam pobornik drveta i drvo nikad ne izlazi iz mode kolko god on mjenjao oblik izrade,uvijek je topli i domaci nesto s cim se mozemo povezat
-uvijek cu radje drvo izabrat od plastike i sl
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene
:D:D

Kako si radio plocu za ovaj sto? Duzina je poveca!SHABI wrote:Stolovi:
http://www.dodaj.rs/f/3T/ln/3cYXR4HU/sto-1.jpg
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
Kod mene nije problem u traznji vec u ceni.Svi koji se bave drvetom znaju da ovakvi poslovi nemogu da se naplate kako treba(mada ja nisam los stolar ali sam uzasan ekonomista i trgovac)rushinbrain wrote:ne srdim se uopce.ja pokusavam drzat korak s vremenom jer ovo sto radi shabi danas je jako malo trazenoÅ trkić wrote:rushinbrain wrote:nije moj stil ali je sve vrhunski.nemoj da se srdiš ali ti si stolar izvan svog vremena tvoja vrst stolarije,bolje rečeno tvoj način izražavanja po meni tek dolazi.Nemoj ovo shvatiti kao zlu kritiku već kao pohvalu.
-bar na nasim predjelima
Blago onom ko zna da ne zna a hoce da zna
To su dva stola 3250*1200 od masivavelja wrote:Kako si radio plocu za ovaj sto? Duzina je poveca!SHABI wrote:Stolovi:
http://www.dodaj.rs/f/3T/ln/3cYXR4HU/sto-1.jpg
Blago onom ko zna da ne zna a hoce da zna
- diplmajstor
- Majstor