Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Wow!!!
U prvom trenutku sam pomislio da je u pitanju racunarski rendering a ne fotka. Svaka cast.
Kako si ovo izveo?
Jedino sto mi pada na pamet je stampana folija i staklo preko nje.
Uh, onda je neka bas sjajna folija.
Ja sam ocekivao da je na gladak univer zalepljena folija, pa preko nje postavljeno staklo (da se ne bi grebala folija).
Al te za automobile su bas izdrzljive.
Jako zanimljivo resenje, posto je onda moguce izabrati bilo kakav dezen, motiv, slikicu...
Duzu dalo za decje sobe (sa pajom, siljom, duskom dugouskom...)
To mnogo vise zavisi od mama i tata, a manje od klinaca. Hocu da kazem, klinci vole ono sto im mama i tata serviraju, pa ako su mama i tata u "brate", "mislim znaci", farma, veliki brat i slicnim fazonima, onda ni klinci ne mogu da budu drugaciji. Na zalost u pravu si, posto je procenat "normalnih" mama i tata sve manji.
Meni bratanica (4.5 god), najvise voli upravo diznijeve i looney tunes. Voli i pesmice "Deco Ivica se zovem...", "Tata kupi mi auto...", itd itd...
Pre 20-tak dana su joj u sobu montirali na jedan zid tapet na kome su upravo ovakvi likovi (sa sve snezanom i sedam patuljaka, wini puom...)
Tapet je radjen negde u Novom Sadu, dizajn je dala snajka (potrebne su slike visoke rezolucije ili vektorska grafika). Naravno moze i njihov dizajn, samo onda to dodatno kosta.