Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Nisam, ja sam oduvek trošio Nišku. Par godina 57 (zbog naopakog pakovanja, dok sam radio ko automehanicar i uvek imao strokave ruke), i jedno kratko vreme zutu Kumanovsku Dravu.
Majstore svaka cast.Imam i ja jedno pitanje.Kako u mdf-u dobijas krive povrsine.Od mdf stepeništa se još oporavljam.Mbole da castis za profesorsku titulu
"Julije dječače,ja sam odviše star ali poslušaj što ću ti reći-kaniš li pobjediti,nikako ne smješ izgubiti!"
GERSIVARIUS wrote:Majstore svaka cast.Imam i ja jedno pitanje.Kako u mdf-u dobijas krive povrsine.Od mdf stepeništa se još oporavljam.Mbole da castis za profesorsku titulu
pa neznam baš na šta tačno misliš ali to je sve u tri riječi ; reži lijepi i šmirglaj do besvjesti,to je prva faza a druga je farbanje do ludila.........ha ha
bravoooo majstore :skratta::skratta::buga: bez halata nema zanata ::tummenupp:
he he ,ma da ti kažem sit sam folova golova ,đesam tusam manteme naučne fantastike ja radim sa krampom i trnokopom al' se ipak neš' uradi............. pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz