sobna vrata sa plivajucim pervazima farbana metalik bojom

evo i par detaljcica

ako mislis na skroz gornje paRce da se providi baza to je od blicasinger wrote:odlicni radovi :prs:
par stvari koje sam primetio :forvonad:
na poslednjoj slici stokova baza se malo providi!
zasto tako debele stokove(citaj pune) radis?
klizne lajsne radis kao i ja(i stokove naravno) :pljesk:
kolega sve je lakirala ista osobo to jest ja niko drugi neradi u firmi toPezzo wrote:Radovi su ti dobri, ali ima pojedinosti koje malo upadaju u oci. Na primer, jos na prvih par slika u temi, sa lakom nije nesto kako treba, a ni sa bojom. Izgleda mi da bi lepse legao lak manje sjajnosti, a mislim i da osnovni nije dobro ismirglan na komodi i jos par komada (prva slika u temi). Zeleni ormar je mnogo lepse uradjen. Zatim, zeleni stocic sa ogledalom ima prenaglaseno ispupcenje ploce i prevelike ogradice sa strane, malo fali da bude mnogo lepse dizajniran. Ova poslednja vrata bi bila mnogo lepsa sa bajcom nego sa metalik lakom. Imam utisam da nije sve ni lakirala ista osoba. I one natkasne sa veoma izrazenim sarama, tamnim i svetlim, mozda gresim, ali meni je to jako ruzno, bode oci. Uglavnom, za stolarski deo posla ne vidim sta bi ti se moglo zameriti. Znam da se ne moze protiv volje musterije i da nije sve do tebe, ali mi pada na pamet da je i ovaj beli stocic od mdf previse tezak. Meni to nebi palo na pamet, ali ljudi vole modu, pa eto i to se radi
p.s.
Maske na radijatorima su samo pomodarstvo iz casopisa, ali su u mnogo slucajeva dzaba pravljene i ubrzo skinute zbog losijeg grejanja. To nema veze sa tobom, ali tako je.
jeste parena bukva je u pitanjuPezzo wrote:Na ovom zelenom ormaru (sa avatara), jel to roze patina ? Na jasenu te zelene jako lepo izgledaju, jer kao prvo on jako lepo prima boju, a drugo ima lepo izrazene godove. Zelena obicno posle nekog perioda pozuti, najvise na cvorovima, zato je bolje u nju umesati i malo zute, a i ti si to vidim i uradio. Ne znam od kog si to drveta radio, pretpostavljam da je mozda bukva jer ne vidim cvorove. Imam negde sliku jedne vece zelene komode, jasenov furnir, koju sam radio, ali mi je na nekom disku, pa ako nadjem okacicu.