Sklepao sam moj prvi stocic od iverice.

Sklopio sam ga uz pomoc drvenih tipli fi8 i lepkom po spojevima.
super...sam gledaj drugi put da ti se prate godovianticzlatko wrote:Evo da se i ja malo "pohvalim".
Sklepao sam moj prvi stocic od iverice.
http://www.nokia-mobile-phones.info/klub-sto.jpg
Sklopio sam ga uz pomoc drvenih tipli fi8 i lepkom po spojevima.
prvo probaj ,,moj savjet,, da na crno to radiš ispipaj teren provjeri koliko je takvih proizvoda ,tj kako idu ti proizvodi, pored lokala i penzionog imaš i ,,porez,,i dobro pazi šta ćeš da otvoriš i navedeš štaćeš da praviš i prodaješ,to ti govori čovjek koji za sekundu nije propao zbog nepoznavanja zakona ,tj rupa u zakonu ili ono što nije definisano ,a ima značaja,sreća da sam poznavao ljude na položaju,kako volim da kažem za ,,guzonje,,ode sve u pm.što sam htjeo reći ,ne odgovaram ja tebe od tvoje ideje niti podržavam kršenje bilo kakvog zakona,pa eto nama su uveli tu j....u fiskalizaciju da čak i napijaci onaj što prodaje mrkvu mora da ima kasu,nema više paušala,pa umjesto 300e sad ću za te poreza da dajem3-4 -5 puta više ako nenađem način kako da ih z...bem.a to je neminovno i kod vas ,već se neke kolege žale i žele da zatvaraju radnje,svetska kriza kuca na vratima a oni i ono malo što čovjek zaradi hoće da otmu ,pa čovjek moler prvi put dobio bolji poso da uradi ,ovi zlikovci skontali pa pušal odma zviznuli 1000e,pa lik poludio šta ako nedobije više ni jedan velikiposao,može da zatvori radnju otpusti ljude,ko će da hrani te porodice,država ,smiješno,mada sam otišo sa teme ,i nemojte zamjeriti,ali kad vidim da neko pokušava da se sam izbori za život pošto mu to država nije u mogućnosti da obezbijedi,red je da čovjek zna šta sve da očekuje,smoje strane ja ti želim puno posla a stim i para,kad ima para ima i ostalog,još jednom izvinite za skretanje sa teme ,a ako je toliki problem brišite,meni je lakše kad sam napisao ovo,pa tek sada sam vidjeo da imaš registrovanu radnju izvini,anticzlatko wrote:Gledao sam po radnjama i ovakav stocic se prodaje po ceni od nekih 2300-2400 dinara.
Mene je materijal kostao 950 dinara. Da li vredi krenuti u prodaju ovakvog sitnog namestaja?
Moje razmisljanje je da idem i na nizu zaradu.
Znaci, ja pravim i prodajem. Od troskova mesecnih bi imao: lokal 100-150 eur i penziono oko 100 eur
Da li moze to da se zaradi od prodaje stocica, cipelarnika, nocnih stocica, civiluka... i sl.?