Evo konačno reših da prikažem i ja svoje skromne radove koji su nastali iz puno ljubavi i pre svega zahvaljujući mom aktivnom odmoru koji provodim u garaži u kojoj i "Fića" izgleda kao uparkirani Hamer.
Prilikom izrade koristio sam sledeći alat, koji sam uglavnom kupovao parcijalno, tj. prema potrebi koja se javljala u toku rada:
Radni sto je napraljen tako što sam izvario metalni ram i na njega ušrafio tri fosne od čamovog drveta. Od skora sam ga obložio sa pločom od neoplemenjene iverice u koju šrafim graničnike koji mi drže obradak prilikom rendisanja ili prilikom rada sa ručnom glodalicom.
El.alat: ručna bušilica, brusilica sa reostatom i čičkom, ručna tračna brusilica, el.rende i ubodna testera, sve to made in "buvlja pijaca" iz Niša. Dodao bih još i ručni cirkular 1800 W, kao i ručnu glodalicu 1500 W kupljenih u wobi house-u koje sam ugradio u stolove.
Ručni alat: rende sa jednim nožem za grublju obradu, rende sa dva noža za finiju obradu, ram od testere za gvožđe sa umetnutim listom za drvo, dva čekića različite gramaže, gumeni čekić, razna dleta, bravarska stega, dve stolarske stege od po 30 cm, klešta...i mnogi drugi alat i pomagala koje sam sam napravio zahvaljujući ovom forumu.
Svaku kritiku prihvatiću stoječki i sa uvažavanjem pošto znam od koga dolazi, jer već dosta dugo posećujem ovaj forum.

Osim radnog stola sve ostalo je od otpadnog drveta koje sam dobio za dž. ( paleta i sl.) i koje sam dodatno obrađivao i sređivao.
Možda je previše smelo sa moje strane što sam ovo postavio na forumu gde pravi majstori izlažu svoje ozbiljne radove, ali se nadam da ćete mi oprostiti, jer sam samo amater u početnoj fazi koji, ako ništa drugo, ima tu čast da se ovde druži sa pravim vrhunskim stolarima.