1. daska za naslon nije u ravni sa vertikalama zbog zahteva mušterije.singer wrote:jako lepo :pljesk::pljesk::pljesk:
1.zasto daska za naslon (na stolici) nije u ravni sa vertikalama iste?
2.zasto sare na stolu nisu plice(zbog odrzavanja)?
3. cime ces farbati zavrsni sloj?
Stolica je rađena po nacrtu koji je član pera okačio ovde viewtopic.php?id=5468 stim da je mušterija tražila da sedalni deo bude iz jednog komada. Sedalni deo je po nacrtu iste veličine kao i ovaj moj što je rađen iz komada. Nije previše iskošen naslon i stolice su veoma udobne. Slaže se da bi sedalni deo trebao da bude veći, ako mušterija bude zahtevala lako ću ga povećati. Å to se rezbarije tiče tu je zbog vizuelnog efekta, razmišljao sam da je popunim sa epoksidnom smolom pa da se prebrusi da bude ravna ploča. E sad videću sa mušterijom da li želi to ili da stavi staklo od gore.ropee wrote:Izrada za deset , no nekako mi se čini ta stolica neudobna ?
prekratko sjedište i previše ukošen naslon .
rezbarije u stolu i stolici su fora , no tu je uvijek problem sa skupljanjem prašine
Sto se tice udobnosti za sedenje ja udobnije do sada nisam sreo a pravio sam ih u mnogo varijanti...Mozda su jedino Sasine udobnije jer jer takve nisam pravio pa neznam...ropee wrote:Izrada za deset , no nekako mi se čini ta stolica neudobna ?
prekratko sjedište i previše ukošen naslon .
rezbarije u stolu i stolici su fora , no tu je uvijek problem sa skupljanjem prašine
Bez ljutnje, malo sediste i nagnut i prav naslon. Licno to nikada ne bih ni pogledao, a mozda se nekome i svidja.ropee wrote:Meni se na izgled činilo neudobno no vjerujem vam ako ste probali da je ok .
Ja sam slican tebi nikada nisam znao realno da pogodim posao ...Samo sto ti vredi preko 200 evra...savak wrote:Nisam pomerio ugao, čini ti se zbog ugla slikanja, luk je pravilan. Dve stolice i sto sam radio za 200 eura, ali sledeće kad budem radio sigurno neće biti tako jeftine.