Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Sam pravio od cevi 20x40x1000 ,mada može i cev 30x40 a dimenzije ostalih delova moram da premerim jer sam to smišljao na licu mesta.Skiciraću pa ću poslati, nije tajna,neka posluži svakome kome treba.Pozdrav
"..Prodaj sve osim blanje i kreni,drugom stranom Jablane kreni.."
Connane, bilo bi lepo da nam pokazeš strug koji si napravio, a i alat, naravno. Ja koristim mali Black & decker strug na pogon bušilicom pa bi me možda tvoja konstrukcija potstakla da pravim ozbiljniju mašinicu. A, verujem da ima još članova koji bi rado da zavire u tvoj rad. A, možda ti neko i pruži neku korisnu sugestiju, pa tako eto na dobiti možemo biti i mi i ti. Čim sam video tvoje čaše od drveta pomislio sam da bi možda bilo dobro napraviti stubiće za policu u obliku čaša... Želim ti da napraviš mnogo lepih stvari sa svojim strugom.
Last edited by Dušan on 17 Mar 2014 23:54, edited 1 time in total.
Izgleda da se desila neka greska. Video sam samo prvu stranu kada sam ovo gore napisao i kada sam zavrsio učitaše mi se naredne strane i gornja poruka dodje na kraj tj. posle prikaza struga za koji sam pitao, pa ova prethodna poruka mu dodje nekako suvisna. Kao da sam kucao na otvorena vrata. Ili kad čovek vozi bicikl a tandrče mu krilo. Drugi ga juri i viče: "Eeej, tandrče ti krilo". Čovek vide da ovaj nešto hoće pa mu doviknu : "Izvini, nečujem ništa, tandrče mi krilo" ! Izvinjavam se svima.