Od električara, dipl.policajca do hobi stolara :)

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Post Reply
-NIKOLA-
Majstor majstora

Post by -NIKOLA- »

Pezzo wrote:Lepo, sad si ga ugasio kad pocnu zene sa svojim zeljama, prijatelji, rodbina...
Ma nek smo mi živi i zdravi :skool: , bitno je da se radi :)
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

:tummenupp:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oAEKtxAJnuY[/youtube]
-NIKOLA-
Majstor majstora

Post by -NIKOLA- »

Image Image Image

Image Image Image Image

najnovije
rsinisa
Majstor

Post by rsinisa »

Svidjaju mi se oni paralelni žlebovi na frontovima koji se vide na tvojim prvim fotografijama. Pretpostavljam da si to radio glodalicom, a da su frontovi od medijapana?

Pozdrav.
Sinisha
-NIKOLA-
Majstor majstora

Post by -NIKOLA- »

rsinisa wrote:Svidjaju mi se oni paralelni žlebovi na frontovima koji se vide na tvojim prvim fotografijama. Pretpostavljam da si to radio glodalicom, a da su frontovi od medijapana?

Pozdrav.
Sinisha
cnc mašina, radi to jedna firma ovde u ns-u koja presvlači mdf folijom, tvoje je samo da zamisliš šaru i boju :)
-NIKOLA-
Majstor majstora

Post by -NIKOLA- »

Image Image Image
Image

Nešto malo zeleno :)
Last edited by -NIKOLA- on 17 Nov 2013 13:13, edited 1 time in total.
rsinisa
Majstor

Post by rsinisa »

Rad je lep, ali mi se ne svidjaju ručke; sem na onim delovima koji se otvaraju na gore niti mi se svidja što su dugačke niti njihova pozicija - preblizu su ivice za moj ukus. Ali za rad još jednom svaka čast.

Pozdrav.
Sinisha

P.S. Čemu ona rupa u desnom ćošku kod onog donjeg elementa, tj. ispod sudopere?
Last edited by rsinisa on 16 Nov 2013 08:08, edited 1 time in total.
-NIKOLA-
Majstor majstora

Post by -NIKOLA- »

rsinisa wrote:Rad je lep, ali mi se ne svidjaju ručke; sem na onim delovima koji se otvaraju na gore niti mi se svidja što su dugačke niti njihova pozicija - preblizu su ivice za moj ukus. Ali za rad još jednom svaka čast.

Pozdrav.
Sinisha

P.S. Čemu ona rupa u desnom ćošku kod onog donjeg elementa, tj. ispod sudopere?
Druže, kada razgovaramo o ukusima, najbitnije je da je mušterija zadovoljna, a ovde su ljudi ostali bez teksta, jer su tako oni hteli. . . Ja to tako radim, odvedem ih u firmu pa biraj ti brate što može da se bira, da ne bude posle :pun:

A što se tiče rupe, tu prazninu treba da popuni sudomašina,a creva za vodu i odvodnu vodu negde moraju da prođu :smejanje:
rsinisa
Majstor

Post by rsinisa »

Nema potrebe da se osećaš kao da tebe prozivam, tvoj rad je odličan, a to što se moj ukus i ukus mušterije ne poklapaju, to je moj problem i samo to sam hteo da kažem u poruci. Samo ti guraj napred, majstori i jesu tu da udovolje mušteriji. :tummenupp:

Pozdrav.
Sinisha
-NIKOLA-
Majstor majstora

Post by -NIKOLA- »

rsinisa wrote:Nema potrebe da se osećaš kao da tebe prozivam, tvoj rad je odličan, a to što se moj ukus i ukus mušterije ne poklapaju, to je moj problem i samo to sam hteo da kažem u poruci. Samo ti guraj napred, majstori i jesu tu da udovolje mušteriji. :tummenupp:

Pozdrav.
Sinisha
Ma opušteno druže :skool:
-NIKOLA-
Majstor majstora

Post by -NIKOLA- »

Image

Gotova moja terasica , uklopilo se fest :prs:
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

a police unutra od ambalazne iverice :pun::smejanje:

leglo ko' saka na oko :part:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

Lepo, prostora nikad dosta. Imam i ja jednu takvu situaciju, samo sto mi ne treba mesto za ves masinu nego za zimske gume (a to ste krivi vi policajci ;) )
lepi777
Majstor početnik

Post by lepi777 »

fino iskorišten prostor i odličan uradak...:)
matIN
Brzi dodavač alata

Post by matIN »

NIKOLAJ 4x60 wrote:
rsinisa wrote:Svidjaju mi se oni paralelni žlebovi na frontovima koji se vide na tvojim prvim fotografijama. Pretpostavljam da si to radio glodalicom, a da su frontovi od medijapana?

Pozdrav.
Sinisha
cnc mašina, radi to jedna firma ovde u ns-u koja presvlači mdf folijom, tvoje je samo da zamisliš šaru i boju :)
Pozdrav,

koje su cene usluznog presvlacenja mdf folijom?
Hocu da uradim klub stocic od mdf a, da li je bolje da ga farbam ili da ga presvlacim folijom?

Gledam tvoje radove, svaka cast,jako profesionalno, ja sam poceo pre godinu dana da ucim zanat u varijanti sam svoj majstor, i bas mi je uslo u krv :)
Post Reply