Ma nek smo mi živi i zdravi :skool: , bitno je da se radiPezzo wrote:Lepo, sad si ga ugasio kad pocnu zene sa svojim zeljama, prijatelji, rodbina...

cnc mašina, radi to jedna firma ovde u ns-u koja presvlači mdf folijom, tvoje je samo da zamisliš šaru i bojursinisa wrote:Svidjaju mi se oni paralelni žlebovi na frontovima koji se vide na tvojim prvim fotografijama. Pretpostavljam da si to radio glodalicom, a da su frontovi od medijapana?
Pozdrav.
Sinisha
Druže, kada razgovaramo o ukusima, najbitnije je da je mušterija zadovoljna, a ovde su ljudi ostali bez teksta, jer su tako oni hteli. . . Ja to tako radim, odvedem ih u firmu pa biraj ti brate što može da se bira, da ne bude posle :pun:rsinisa wrote:Rad je lep, ali mi se ne svidjaju ručke; sem na onim delovima koji se otvaraju na gore niti mi se svidja što su dugačke niti njihova pozicija - preblizu su ivice za moj ukus. Ali za rad još jednom svaka čast.
Pozdrav.
Sinisha
P.S. Čemu ona rupa u desnom ćošku kod onog donjeg elementa, tj. ispod sudopere?
Ma opušteno druže :skool:rsinisa wrote:Nema potrebe da se osećaš kao da tebe prozivam, tvoj rad je odličan, a to što se moj ukus i ukus mušterije ne poklapaju, to je moj problem i samo to sam hteo da kažem u poruci. Samo ti guraj napred, majstori i jesu tu da udovolje mušteriji. :tummenupp:
Pozdrav.
Sinisha
Pozdrav,NIKOLAJ 4x60 wrote:cnc mašina, radi to jedna firma ovde u ns-u koja presvlači mdf folijom, tvoje je samo da zamisliš šaru i bojursinisa wrote:Svidjaju mi se oni paralelni žlebovi na frontovima koji se vide na tvojim prvim fotografijama. Pretpostavljam da si to radio glodalicom, a da su frontovi od medijapana?
Pozdrav.
Sinisha