Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Malo mi bila bledunjava ona slagalica, pa smo je ipak ofarbali
Iskoristio bih priliku da se zahvalim kolegi Detliću, jedan njegov post od pre nešto više od godinu dana je bio presudan da se odvažim na "ozbiljniju" izradu igrački.
Iskoristio bih priliku da se zahvalim kolegi Detliću, jedan njegov post od pre nešto više od godinu dana je bio presudan da se odvažim na "ozbiljniju" izradu igrački.
nema na čemu samo teraj drago mi je da neko ovako nešto izrađuje
Bauljam po internetu i kad nađem nešto interesantno napravim. Imam nešto igračaka svog dizajna, a u principu sve teme su u drvenim igračkama već obrađene po belom svetu.
internet pun ideja kolko voleš što bi kazali dok ne zaskoči neko za autorska prava ko prošli mesec na jednom forumu u pitanju bila igračka od drveta
kamion kiper
Pretežno čamovina jer je najšarenija kada nije ofarbana, a pošto ovi naši vole kič ofarbano, moram preći na lipu. Iskren da budem, kao materijal, lipa je mnogo lepša za rad, jedino što nije zgodna za natur varijantu.