Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
HVALA, HVALA
Mada, to je TV i to bi verovatno sve bolje ispalo da nije kamera i reflektora. Mada i kada ne ispadne kako treba, kamera to prikaže kao da je sve u redu.
Bio je fin, pošto je imao malo teksta. Teški je perfekcionista, a i njegov deo snimanja je bio odvojen od našeg. Snimalo se u vreme kako je kome odgovaralo. Pogledaj novije epizode, zamenjen je lepšom polovinom.
Čini mi se da je neki elektroinženjer ili tako nešto i stvarno predaje na nekom fakultetu ili višoj školi. Znam da su ga kamermani poznavali. Na podu je lepio traku gde treba da mu stoji leva, a gde desna noga kada stoji iza pulta.
Ma neka i predaje, ali mnogo mu bolje ide prodavanje... onog za ono
Al pazi kako se predstavlja. Strogo puna titula, i to u emisiji koja treba da se bavi "uradi sam" stvarima. Ko da ce upravo da prica o "rocket science". No, da ga se batalimo. Nisam jos stigao da pogledam emisijicu, samo sam "ždraknuo" pocetak.