Jedan običan ali ipak malo neobičan ormar!

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Hvala svima na ljepim rječima.

Moram reći da je ormar običan da jednostavno običniji nemože biti.

A sada se sigurno pitate zašto sam onda stavio neobičan?Neobičan je po tome šta je spojio troje ljudi koji su do pred par godina bili najobičniji građani jednog grada i koji su se možda i negdje mimoišli i vidjeli a nisu ni sanjali da će jdnog dana zajedno sjediti i pružiti ruku jedni drugima.

Ovaj forum je mjesto koje je spojilo dosta takvih običnih ljudi koji su nakon nekog vremena jedan drugome pružili ruku sjeli popričali nasmijali se pojeli popili savjetovali jedan drugoga i tko zna šta sve još.

Neki će reći da volim filozofirati i da je to tako u svjetu i inače.ALI ja ovakvo nešto nisam nigdje drugdje doživio doli ovdje među stolarima među Vama.

Običan ili ne meni je iskreno neopisivo drago da sam tu među Vama i da ima ljudi koji su spremni na pomoć na žrtvovanje samo da bi nekome malčice uljepšali dan,jer budimo iskreni u ova vremena teško je naći nekoga ko je spreman na žrtvu za dobo drugome.

Mojoj ekipici iz RI još jedanput hvala na pomoći a Vama ostalima svako dobro od srca želim.
Čovijek sniva a Bog realizira!
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

:pljesk::prs::kara::part:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Post Reply