Moji pokušaji

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Post Reply
leonardab
Šegrt

Moji pokušaji

Post by leonardab »

Kako je ovo moj prvi pokušaj , pardon drugi ali prvi nije vrijedan spomena nadam se da ćete biti blagi sa kritikama. Ovom prilikom zahvaljiujem Starom na krojnojj listi bez koje bi sve ovo bilo gotovo nemoguće...

Image

Image

Image

Image

Image
ST STOLAR
Majstor stolar

Post by ST STOLAR »

Imaš grešaka ali odmah mi je upala u oko ova teleskopska napa koju si postavio ispod razine gornjih elemenata a trebala je biti u razini odnosno u pravilu se napa postavlja višlje od ostalih gornjih elemenata min.65cm od kuhališta a donji rub elemenata od 50cm.do 60cm.od radne ploče. Zanima me jer se dobro ne vidi što je s kuh.lajsnom iza ploče za kuhanje(kuhališta) i zašto istu nisi postavio na desni zid po dubini kuhinje. Za početnika i ako si radio za sebe je više nego dobro ovako izvana.
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

sta su bele tacke na bokovima donjeg i gornjeg elementa sa leve strane?
leonardab
Šegrt

Post by leonardab »

Kad sam sve narucio skuzio sam grešku sto se nape tiče a lajsnu nisam stavio jer sam je premalo naručio. Moram sad jedan dan skočiti do Elgrada. A bijele točke su pokušaj sakrivanja konfirmata...
era
Majstor početnik

Post by era »

Pazi vako,
ovo je super, jes da ima nekih malih sitnica ( a sitnice život znače), ali u suštini sve pohvale, pogotovu ako je ovo tvoje "drugo" samostalno delo, pa i neki "majstori " sa četvrt veka iskustva prave mnogo veće početničke greške,
Samo napred i sve pohvale.
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

Bravo Leonardab :skool: ,

odlično si ovo složio :tummenupp:
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Svaka ti dala.Sada još da vidimo kako se kuha kava na tim pločama super.
Čovijek sniva a Bog realizira!
stari
Moderator
Moderator

Post by stari »

Podržavam Å trkija
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

Dobro za starog ali da je i Å trki počeo zaj***vat :smejanje: , doduše , zbilja moramo mi ovo ocijeniti uživo :skool:
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
leonardab
Šegrt

Post by leonardab »

Samo dajte....Vidite kako stojite u četvrtak sa vremenom pa navratite na kafučino(kako kaže Å oić) a umjesto viskića možete dobiti pivo...Image
Last edited by leonardab on 21 Aug 2012 10:57, edited 1 time in total.
floydzg
Šegrt

Post by floydzg »

Dobar početak svakako, mnoge stvari ćeš skužiti s vremenom. Da si još mogao, osim što napu nisi uvukao, a to ti još uvijek nije kasno da se to prepraviti, i ovu cijev od nape izbušiti iznad elemenata ili u elementu jer ionako prolazi kroz zadnji tako da se i ona sakrije i zatvoriš rupu dole, puno bi ti diglo.
Samo naprijed
on je mudar ,hrabar , vozi tako treba
on je mudar , sizan , hrabar , ludo vozi
leonardab
Šegrt

Post by leonardab »

Hvala na savjetima i podršci..Svakako planiram srediti tu napu i podignuti je u ravninu...
Post Reply