Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Kako je ovo moj prvi pokušaj , pardon drugi ali prvi nije vrijedan spomena nadam se da ćete biti blagi sa kritikama. Ovom prilikom zahvaljiujem Starom na krojnojj listi bez koje bi sve ovo bilo gotovo nemoguće...
Imaš grešaka ali odmah mi je upala u oko ova teleskopska napa koju si postavio ispod razine gornjih elemenata a trebala je biti u razini odnosno u pravilu se napa postavlja višlje od ostalih gornjih elemenata min.65cm od kuhališta a donji rub elemenata od 50cm.do 60cm.od radne ploče. Zanima me jer se dobro ne vidi što je s kuh.lajsnom iza ploče za kuhanje(kuhališta) i zašto istu nisi postavio na desni zid po dubini kuhinje. Za početnika i ako si radio za sebe je više nego dobro ovako izvana.
Kad sam sve narucio skuzio sam grešku sto se nape tiče a lajsnu nisam stavio jer sam je premalo naručio. Moram sad jedan dan skočiti do Elgrada. A bijele točke su pokušaj sakrivanja konfirmata...
Pazi vako,
ovo je super, jes da ima nekih malih sitnica ( a sitnice život znače), ali u suštini sve pohvale, pogotovu ako je ovo tvoje "drugo" samostalno delo, pa i neki "majstori " sa četvrt veka iskustva prave mnogo veće početničke greške,
Samo napred i sve pohvale.
Dobar početak svakako, mnoge stvari ćeš skužiti s vremenom. Da si još mogao, osim što napu nisi uvukao, a to ti još uvijek nije kasno da se to prepraviti, i ovu cijev od nape izbušiti iznad elemenata ili u elementu jer ionako prolazi kroz zadnji tako da se i ona sakrije i zatvoriš rupu dole, puno bi ti diglo.
Samo naprijed
on je mudar ,hrabar , vozi tako treba
on je mudar , sizan , hrabar , ludo vozi