Mali zmaj
Biće slikice, zafilmić nisam siguran da ću znati da postavim, a malo i da "navedžbam gazda Grujo, pa će vi pokažem".
Iskoristio bih priliku da dodam sliku rođaka od malog zmaja.

Elem, Hegnera sam malo dotegao i naručio par sitnica koje su mu nedostajale, da i on mučenik malo zapeva. Sad trenutno može da se stavljaju samo testerice sa iglicama, što i nije neki doživljaj.
Iskoristio bih priliku da dodam sliku rođaka od malog zmaja.

Elem, Hegnera sam malo dotegao i naručio par sitnica koje su mu nedostajale, da i on mučenik malo zapeva. Sad trenutno može da se stavljaju samo testerice sa iglicama, što i nije neki doživljaj.
Last edited by jolollo on 11 Jan 2012 22:22, edited 1 time in total.
Bilo jednom, biće opet
- peradetlic
- Majstor majstora
Stigo vosak, dva sloja, prajmer i vosak odvojeno u dve teglice. Prajmer ima malo intenzivan miris na neko cveće, al izvetri valjda. Uzorci koje sam gledao nisu mirisali, valjda će i kod mene tako. Večeras moram da probam kako se čamovina ponaša sa voskom nefarbana, a sutra ću da vidim ako negde ima farba za jaja da se kupi da probam bledo bojenje.
Bilo jednom, biće opet
- peradetlic
- Majstor majstora
Nisam video post ranije, tema oko igračaka je malo kompleksnija od proste preporuke sa kakvim početi. Da li bi pravio igračke koje se sklapaju ili preko testerice?

Ja sam krenuo novu generaciju igračaka, lepše drvo, lepša obrada, pedantnije farbanje. Prilično sam zadovoljan, ali ostaje još dosta da se radi.

Ja sam krenuo novu generaciju igračaka, lepše drvo, lepša obrada, pedantnije farbanje. Prilično sam zadovoljan, ali ostaje još dosta da se radi.
Bilo jednom, biće opet