branimir

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
branimir
Majstor majstora

Post by branimir »

heavy11 wrote:branimire ja se uvek salim (to bi trebalo u avataru da mi stoji :) ) a nisam ni mislio da imate problem. Ovo je forum i mora i da se pohvali i kritikuje, zato i postoje forumi. Mora malo i da se zezamo, previse ozbiljnosti skodi. Inace :tummenupp: za rad.
Sasvim sam te dobro razumeo i nemas potrebe da se izvinjavas, ja sam isto covek koji voli salu, i
moj odgovor je bio u drugom kontekstu.I jos nesto, znam da je ovde prikazano kudikamo boljih
radova od mojeg, i ja to priznajem.
Ali da je moj originalan, i to stoji.
braco1
Precizni šegrt

Post by braco1 »

branimir wrote:
heavy11 wrote:branimire ja se uvek salim (to bi trebalo u avataru da mi stoji :) ) a nisam ni mislio da imate problem. Ovo je forum i mora i da se pohvali i kritikuje, zato i postoje forumi. Mora malo i da se zezamo, previse ozbiljnosti skodi. Inace :tummenupp: za rad.
Sasvim sam te dobro razumeo i nemas potrebe da se izvinjavas, ja sam isto covek koji voli salu, i
moj odgovor je bio u drugom kontekstu.I jos nesto, znam da je ovde prikazano kudikamo boljih
radova od mojeg, i ja to priznajem.
Ali da je moj originalan, i to stoji.
Meni se svidja kuhinja,prva liga. :/ Nema razloga za neke dileme oko detalja...lepo i funkcionalno,a to će gospodja najbolje znati da oceni jer je to njen kutak ;) ..a boga mi jest se i načekala...
branimir
Majstor majstora

Post by branimir »

Braco, to sto je cekala i isplatilo joj se.S druge strane, hteo sam da podelim neka
resenja svima vama, moze zatrebati u nekim buducim projektima i zahvaljujuci
Singeru otklonili smo neke dileme, a da je tako potvrdjeno je u eksploataciji.
Najbitnije u svemu da je funkcionalnost i laka dostupnost stvarno pogodjena, sve ostalo mi je
bilo u drugom planu(masine su odradile posao).Okov se ponasa besprekorno,
teleskopi lako podnose opterecenje(koristeni sa amortizerima(Weis Adler)).
Post Reply