Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Pa Mate imaj malo obzira,zasto ocrni coveka sa takvom kritikom,lepo je covek rekao da je SSM, to jest sam svoj majstor, i za tu kvalifikaciju je ODLICAN RAD.
mate512 wrote:ovo mi izgleda kao turbo kič, a zbog nekih detalja bi rekao i fuš
Sto ljudi sto ukusa, tako da o tome sta je kic a sta nije slabo vredi raspravljati.
E sad, za fus, vec bi bilo dobro da kad vec kritikujes coveka das i konkretne detalje.
Ma sve i da je napravio planine, nije majstor ako ne zna da podrzi i ceni tudji trud!
Ok je reci: "Ne svidja mi se kod tvog rada to i to... ili mogao bi sledeci put da promenis to i to, dodas ovo i ono".
Ali, po meni, pogotovo za nekog ko se time profesionalno ne bavi, potrebno je dosta volje, truda, znanja, vestine da napravi ovako nesto, svidjalo se to nekome ili ne. To treba ceniti!
1. zbog čega je na drugoj slici prvi elemenat s lijeve strane niži od ostalih?
2. zbog čega je na drugoj slici elemenat sa staklima s unutarnje strane kantiran s bijelom/svijetlom kant trakom a ne trešnjom?
3. zbog čega sokl (podnožje) nije u komadu (vidljivo na trećoj slici)?
4. kakva je ovo improvizacija između nape i elemenata s desne strane nape (vidljivo na četvrtoj slici)
5. kakva je opet ovo smiješna visina zadnjeg visećeg elementa na desnom kraju (četvrta slika)?
6. što se još krije iza vratiju?
a evo, čini mi se da je vrata makar dobro uštimao.
svaka čast za trud, ali nije to to. a oni koji ne znaju prihvatiti kritiku, što ću im ja?
a lijep vam je primjer (dvojici) da vi sad sasijete drvlje i kamene na mene kao što sam ja navodno na njega. ma imate pravo, nisam ja u životu niš napravio samo zato što ću reći što mislim.
ma sve pet, nisam ovdje za svađu, ali sam relativno iskren.
rock and roll