Kolega ovo je uobicajeno ali nije pravilno!!! Po pravilu desnjaci treba da drze mis u lijevoj ruci (kao viljusku) a sa desnom se radi na tastaturi e sad sto to nije primijenjeno u praksi to je druga stvar!!!spock wrote:Nije zvanični standard, ali je uobičajeno, jer se miš pomera desnom rukom (za dešnjake, naravno)
Masivan bukov sto za kompjuter...
A kakve veze ima to kojom rukom drzis misa sa tim gde se nalazi racunar?
Jedino ako pazarite bas "znj" kategoriju, gde su toliko stedeli da daju i kablove od po 1m. A i tada postoji produzni USB kabl.
Pretpostavio sam da je moguce da slika vara. Ako su tu gde treba, onda je sve na svom mestu, a neko voli levo, neko desno, neko plavuse, neko crnke...
Jedino ako pazarite bas "znj" kategoriju, gde su toliko stedeli da daju i kablove od po 1m. A i tada postoji produzni USB kabl.
Pretpostavio sam da je moguce da slika vara. Ako su tu gde treba, onda je sve na svom mestu, a neko voli levo, neko desno, neko plavuse, neko crnke...
Ja na tastaturi radim sa svih deset prstiju (sva sreca jos ih sve imamSasa wrote:Kolega ovo je uobicajeno ali nije pravilno!!! Po pravilu desnjaci treba da drze mis u lijevoj ruci (kao viljusku) a sa desnom se radi na tastaturi e sad sto to nije primijenjeno u praksi to je druga stvar!!!spock wrote:Nije zvanični standard, ali je uobičajeno, jer se miš pomera desnom rukom (za dešnjake, naravno)

Trt, mrt, zivot ili smrt!