Masivan bukov sto za kompjuter...

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

spock wrote:Nije zvanični standard, ali je uobičajeno, jer se miš pomera desnom rukom (za dešnjake, naravno)
Kolega ovo je uobicajeno ali nije pravilno!!! Po pravilu desnjaci treba da drze mis u lijevoj ruci (kao viljusku) a sa desnom se radi na tastaturi e sad sto to nije primijenjeno u praksi to je druga stvar!!!
Ica
Šegrt

Post by Ica »

Kod mene na poslu sa desne strane je komp, a kući radni sto (inače "fabrički") sa leve strane je komp.
Stvar izbora.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

A kakve veze ima to kojom rukom drzis misa sa tim gde se nalazi racunar?
Jedino ako pazarite bas "znj" kategoriju, gde su toliko stedeli da daju i kablove od po 1m. A i tada postoji produzni USB kabl.

Pretpostavio sam da je moguce da slika vara. Ako su tu gde treba, onda je sve na svom mestu, a neko voli levo, neko desno, neko plavuse, neko crnke...
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

Sasa wrote:
spock wrote:Nije zvanični standard, ali je uobičajeno, jer se miš pomera desnom rukom (za dešnjake, naravno)
Kolega ovo je uobicajeno ali nije pravilno!!! Po pravilu desnjaci treba da drze mis u lijevoj ruci (kao viljusku) a sa desnom se radi na tastaturi e sad sto to nije primijenjeno u praksi to je druga stvar!!!
Ja na tastaturi radim sa svih deset prstiju (sva sreca jos ih sve imam :D), a misem levom rukom ne bih mogao da potrefim ni jedan klik na ekranu! :kapitulation:
Trt, mrt, zivot ili smrt!
branimir
Majstor majstora

Post by branimir »

Kod mene je racunar u sredini stola, a sto je ugaoni.
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

branimir wrote:Kod mene je racunar u sredini stola, a sto je ugaoni.
Mislim da si ti pobedio, kolega! :)
Trt, mrt, zivot ili smrt!
Post Reply